CS su 22.05. klo 21:00

FaZe - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Majorien Grand Finale! NAVI vs FaZe!

Vuoden 2022 ensimmäinen Major-turnaus on finaalia vaille paketissa. Joukkueet ovat grindanneet uskomattomia tuntimääriä, tehneet valtavia investointeja sekä nostaneet koko scenen tasoa jälleen kerran uskomattomiin leveleihin. Finaalissa pelaa kaksi maailman parasta joukkuetta, voiko asetelma enään olla parempi?

NAVI ja FaZe kohtaavat PGL Major Antwerp -turnauksen finaalissa, mikä pelataan paras kolmesta -formaatilla. Finaali starttaa Suomen aikaan klo: 21:00, ja siihen huipentuu koko alkuvuoden tiivis otteluohjelma. Nämä kaksi joukkuetta ovat ansainneet paikkansa finaalissa. Nappaako Oleksandr “s1mple” Kostyliev ja NAVI toisen Major-pokaalin putkeen vai onko vihdoin Finn “karrigan” Andersenin vuoro voittaa kaikkien himoitsema Major-pokaali kotiin?

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Nyt on kenties karriganin paras mahdollisuus ikinä voittaa uransa ensimmäinen Major-turnaus. Veteraani on ollut finaalissa kertaalleen, ja kaikkihan muistaa miten siinä kävi. Cloud9 nappasi uskomattoman tuhkimotarinan päätteeksi Major-pokaalin jatkoajan jälkeen Bostonin Major-turnauksessa vuonna 2018. Karriganilla alkaa olla ikää, eikä nykyinen FaZe välttämättä kykene dominoimaan maailmaa Astraliksen tavoin, kun kilpailu nykyskenessä on yksinkertaisesti liian kovaa.

Karttavalinnat tekevät ottelusta extra-mielenkiintoisen. Molempien joukkueiden vakipoisto on Vertigo, mutta vain toinen joukkueista on todistanut pystyvänsä “floattaamaan” sen toiselle poistokierrokselle. Se joukkue on FaZe. Vetääkö NAVI ässän hihastaan ja floattaa itsekin Vertigon? Ken tietää.

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Kyseiset joukkueet ovat äärimmäisen tasaväkisiä, ja omaavat molemmat loistavia karttoja, ja hieman heikompia karttoja. Otteluun löydetään varmastikin tasaiset karttavalinnat, ja on vaikea nähdä, että kumpikaan joukkue ns. “voittaisi” karttavalinnoissa. FaZe:n kerroin lähtee lapulle yksinkertaisena ylikertoimena. Ottelu on nimittäin aivan 50-50 -asetelmissa.

karrigan

@karriganCSGO
Okay this is insane it’s 1.30 AM 😂😂😂 don’t mind my laugh. Insane support man love you guys ❤️