CS ke 22.06. klo 20:00

FaZe - OG

OG ei sama ilman degsteriä – Palaako FaZe raiteilleen?

Roobet Cupin iltaotteluissa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun pienissä ongelmissa Major-voittonsa jälkeen pyörinyt FaZe saa vastaansa BLAST Premier Lisbon -turnauksessa yllättäneen OG:n. Tällä kertaa asetelmat ovat kuitenkin eri, sillä OG pelaa jälleen vakituisella kokoonpanollaan eikä Lisbonissa joukkuetta kantanut varapelaaja Abdulkhalik “degster” Gasanov ole enään OG:n AWP-pelaajana.

OG:n rosteriin palaa joukkueen puolalainen AWP-tykki Mateusz “mantuu” Wilczewski, joka valitettavasti on selvästi huonompi kuin degster. Mantuu ei pysty latomaan taululle tasaisesti sellaisia numeroita, mitä degster eikä herra todellakaan pysty vastaamaan degsterin saamaan impactiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

FaZe on saanut Lisbonin jälkeen hengähtää muutaman päivän, ja on nyt Roobet Cupissa yrittämässä saada joukkueen jälleen raiteilleen. Lisbonissa FaZe kärsi kaksi äärimmäisen harmillista tappiota G2:lle sekä NAVI:lle, jotka todellakin pelasivat ns. “lights out”. NAVI oli selvästi turnauksen paras joukkue, ja G2:lta puolestaan nähtiin vihdoin sitä tasoa, mitä joukkueelta on odotettu alkuvuodesta lähtien. Vaikka ottelut menivätkin melko selvästi FaZe:n vastustajille, ei joukkueen kannata silti huolestua. FaZe on edelleen FaZe.

OG ilman degsteriä on selvästi heikompi. OG:n karttavalikoimassa ei näytä olevan yhtä selvästi vahvempaa karttaa, missä joukkue voisi hakea yllätystä, minkä vuoksi lapulle ladotaan FaZe:n ottelutasoitusta. Joukkue on selvästi parempi, ja FaZe:n pitäisi ehdottomasti napata ottelusta selvä 2-0 -voitto.

10 euroa pelirahaa