CS ke 23.11. klo 11:00

FaZe - OG

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Let’s go! BLAST Fall Finals käyntiin FaZe:n huippukertoimella!

BLAST Premier Fall Final -turnaus starttaa keskiviikkona. Mukana on kahdeksan joukkuetta, jotka kilpailevat BLAST:n World Finals -sarjataulukossa halutuista pisteistä, joiden perusteella määrätään viimeiset neljä joukkuetta, jotka lähtevät pelaamaan miljoonan dollarin palkintopotilla varustettuun BLAST:n World Finals -turnaukseen Abu Dhabiin. Onhan toki Fall Finalsissakin panosta, sillä turnaus pelataan Kööpenhaminan Royal Areenalla, ja palkintopotissa on 250 000 dollaria.

Keskiviikon otteluista ensimmäisenä päästään seuraamaan FaZen ja OG:n välistä vääntöä, joka alkaa klo: 13:00. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Molemmat joukkueet ovat viimeksi nähty IEM Rio Major -turnauksessa, missä OG putosi jo Challengers Stage -vaiheessa, kun puolestaan FaZe Legends Stage -vaiheessa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

OG on paperilla selvästi heikompi joukkue, jonka karttavalikoima varsinkin on huomattavasti huonompi, kuin FaZella. FaZe poistaa ottelussa vakipoistonsa Vertigon, kun OG puolestaan poistaa Nuken. FaZe saa itselleen esimerkiksi Infernon, kun OG puolestaan valitsee hyvin todennäköisesti Ancientin.

Vaikka FaZen recordi Ancientissa onkin melko heikko, ei joukkue silti ole kyseisessä kartassa altavastaaja. OG on voittanut selvästi alemman tason joukkueita Ancientissa, joka nostaa OG:n voittoprosenttia kyseisessä kartassa huomattavasti. FaZe on paperilla selvästi parempi joukkue, ja jos Rion Major -turnauksesta on mitään opittu, on nyt aika suorittaa.

BLAST Premier 💥

@BLASTPremier
We do this again