CS su 26.06. klo 16:00

FaZe - OG

FaZe ja OG jälleen vastakkain – nappaako FaZe toisen perättäisen 2-0 -voiton?

Roobet Cupin päivän ensimmäisessä ottelussa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun pienissä ongelmissa Major-voittonsa jälkeen pyörinyt FaZe saa vastaansa BLAST Premier Lisbon -turnauksessa yllättäneen OG:n. Tällä kertaa asetelmat ovat kuitenkin eri, sillä OG pelaa jälleen vakituisella kokoonpanollaan eikä Lisbonissa joukkuetta kantanut varapelaaja Abdulkhalik “degster” Gasanov ole enään OG:n AWP-pelaajana.

OG:n rosteriin palasi turnaukseen joukkueen puolalainen AWP-tykki Mateusz “mantuu” Wilczewski, joka valitettavasti on selvästi huonompi kuin degster. Mantuu ei pysty latomaan taululle tasaisesti sellaisia numeroita, mitä degster eikä herra todellakaan pysty vastaamaan degsterin saamaan impactiin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

FaZe on saanut Lisbonin jälkeen hengähtää muutaman päivän, ja on nyt Roobet Cupissa yrittämässä saada joukkueen jälleen raiteilleen. Lisbonissa FaZe kärsi kaksi äärimmäisen harmillista tappiota G2:lle sekä NAVI:lle, jotka todellakin pelasivat ns. “lights out”. NAVI oli selvästi turnauksen paras joukkue, ja G2:lta puolestaan nähtiin vihdoin sitä tasoa, mitä joukkueelta on odotettu alkuvuodesta lähtien. Vaikka ottelut menivätkin melko selvästi FaZe:n vastustajille, ei joukkueen kannata silti huolestua. FaZe on edelleen FaZe.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen Roobet Cupissa, jolloin Uhmapelaajat pääsivät nauttimaan FaZe:n tasoitusvedon kertoimesta. Samalla linjalla jatketaan tässäkin uusintaottelussa, sillä FaZen kerroin sen kuin nousee. FaZe hoiti joukkueiden välisen ensimmäisen ottelun suhteellisen helposti. Overpass meni tiukoille, mutta tilanne on edelleen se, että OG:lla ei ole yhtäkään karttaa, missä joukkue lähtisi ennakkosuosikin asemassa. FaZe hyötyy kokeneempana joukkueena edellisen ottelun demoista, ja Finn “karrigan” Andersen saa varmasti luotua hyvän pelisuunnitelman joukoilleen.

10 euroa pelirahaa