CS to 26.01. klo 16:00

FaZe - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FaZe:n kerroin aivan järkyttävän suuri – joukkueella helppo voitto edessä!

BLAST Spring Groups -turnaus on lohkojen osalta loppusuoralla. Jäljellä on enään B- ja C-lohkojen finaalit, joiden voittajat etenevät suoraan kevään finaaliturnaukseen. Häviäjät etenevät Knockout Stagen kakkoskierrokselle, jossa jäljellä on yksi ottelu. Voitolla varma finaalipaikka, ja häviöllä ulos.

FaZe ja OG ovat selvittäneet tiensä B-lohkon finaaliin. Joukkueet kohtaavat klo: 16:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. FaZe on valtaisa ennakkosuosikki, vaikka joukkue pelaakin turnauksessa varapelaajan voimin. FaZen onneksi sivussa on ehkäpä joukkueen pienimmällä impactilla pelaava Håvard “rain” Nygaard. Hänet korvaa turnauksessa NIP:n entinen pelaaja Patrick “es3tag” Hansen.

es3tag on pelannut FaZen kanssa turnauksessa kaksi ottelua, mitkä joukkue on voittanut molemmat. Ensin kaatui umpisurkea Complexity suoraan 2-0. Seuraavassa ottelussa joukkue kohtasi OG:n, ja voitto tarttui lopulta kolmannessa kartassa. OG pystyi pistämään kampoihin Ancientissa, mutta kahdessa muussa kartassa joukkueella ei ollut mitään saumoja. Nyt edessä on jälleen ottelu OG:ta vastaan.

FaZe:lle tarjottava 1,50 -kerroin on järjettömän suuri. Ottelu on prosenteissa aikalailla dominoiden FaZe:n käsialaa, eikä OG:lla ole kapean karttavalikoiman vuoksi oikeastaan mitään saumoja. FaZe poistaa jälleen Vertigon, kun OG puolestaan poistaa Nuken. FaZe saa omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, minkä joukkue voitti viimeksi lukemin 16-7. OG valinnee jälleen Ancientin. Inferno tuskin jää kolmanneksi, sillä FaZe rökitti OG:n viimeksi kyseisessä kartassa lukemin 16-4. Kolmas kartta voisi olla esimerkiksi Overpass.