CS to 26.01. klo 16:00

FaZe - OG

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FaZe:n kerroin aivan järkyttävän suuri – joukkueella helppo voitto edessä!

BLAST Spring Groups -turnaus on lohkojen osalta loppusuoralla. Jäljellä on enään B- ja C-lohkojen finaalit, joiden voittajat etenevät suoraan kevään finaaliturnaukseen. Häviäjät etenevät Knockout Stagen kakkoskierrokselle, jossa jäljellä on yksi ottelu. Voitolla varma finaalipaikka, ja häviöllä ulos.

FaZe ja OG ovat selvittäneet tiensä B-lohkon finaaliin. Joukkueet kohtaavat klo: 16:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. FaZe on valtaisa ennakkosuosikki, vaikka joukkue pelaakin turnauksessa varapelaajan voimin. FaZen onneksi sivussa on ehkäpä joukkueen pienimmällä impactilla pelaava Håvard “rain” Nygaard. Hänet korvaa turnauksessa NIP:n entinen pelaaja Patrick “es3tag” Hansen.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

es3tag on pelannut FaZen kanssa turnauksessa kaksi ottelua, mitkä joukkue on voittanut molemmat. Ensin kaatui umpisurkea Complexity suoraan 2-0. Seuraavassa ottelussa joukkue kohtasi OG:n, ja voitto tarttui lopulta kolmannessa kartassa. OG pystyi pistämään kampoihin Ancientissa, mutta kahdessa muussa kartassa joukkueella ei ollut mitään saumoja. Nyt edessä on jälleen ottelu OG:ta vastaan.

FaZe:lle tarjottava 1,50 -kerroin on järjettömän suuri. Ottelu on prosenteissa aikalailla dominoiden FaZe:n käsialaa, eikä OG:lla ole kapean karttavalikoiman vuoksi oikeastaan mitään saumoja. FaZe poistaa jälleen Vertigon, kun OG puolestaan poistaa Nuken. FaZe saa omaksi kartakseen esimerkiksi Miragen, minkä joukkue voitti viimeksi lukemin 16-7. OG valinnee jälleen Ancientin. Inferno tuskin jää kolmanneksi, sillä FaZe rökitti OG:n viimeksi kyseisessä kartassa lukemin 16-4. Kolmas kartta voisi olla esimerkiksi Overpass.