CS ke 27.10. klo 13:30

FaZe - Virtus.pro

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FaZe ylivoimaisessa vireessä avauspäivän perusteella

PGL Major Stockholm -turnauksen ensimmäinen päivä on taputeltu. Avauspäivänä pelattiin kaksi kierrosta paras yhestä -formaatilla pelattavia otteluita, joiden jälkeen muutama joukkue on pelannut yllättävän hyvin. Esimerkiksi tanskalaisjoukkue CPH Flames on jo 2-0 -tilanteessa, joka tarkoittaa sitä, että joukkueen tarvitsee voittaa enään yksi paras kolmesta -formaatilla pelattava ottelu päästäkseen Legends Stagelle. Tähän joukkueella on kolme mahdollisuutta. Puolestaan toinen tanskalaisjoukkue Astralis löysi itsensä 0-2 -tilanteesta, joka tarkoittaa sitä, että päästäkseen jatkoon on joukkueen voitettava kolme ottelua, kun puolestaan eliminointi on vain yhden tappion päässä.

Toinen avauspäivänä onnistunut joukkue oli FaZe, joka eteni avauspäivästä puhtaalla 2-0 -recordilla kolmanteen päivään ja paras kolmesta -formaatilla pelattavien otteluiden pariin. FaZe kohtaa keskiviikon ottelussa Virtus.pron ja panoksena on paikka Legends Stagella. Virtus.pro voitti ensimmäiset ottelunsa selvästi heikompia paiN:a ja Movistar Ridersia vastaan.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe pelasi ensimmäiset ottelunsa Spiritiä ja ENCE:ä vastaan, ja huolimatta selvästi kovemmista vastustajista, oli FaZe avauspäivän vahvin joukkue lukemin 2-0. Lupaavaa joukkueen kannalta oli joukkueen pelin sisäisen johtajan Finn “karrigan” Andersenin supervire Dustissa ENCE:ä vastaan sekä joukkueen pelaajien tasainen suorittaminen.

FaZe tulee kolmannessa ottelussaan poistamaan Vertigon, kun Virtus.pro puolestaan poistaa Nuken. FaZe saa täten valittua omaksi kartakseen Ancientin, jossa Virtus.pro saattaa uudella kokoonpanollaan olla hieman hukassa. Ancient on yksi FaZe:n vahvimmista kartoista, jossa etenkin Helvijs “broky” Saukants tuntuu olevan aivan omalla tasollaan. VP:n karttavalinta on hieman hankalampi ennustaa, sillä joukkue saattaa valita Infernon tai Miragen. Paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa joukkueella ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia.

HLTV.org

@HLTVorg
"I'm really happy with the boys and especially @karriganCSGO"

@StrikerHLTVorg talked to @Twistzz about FaZe going 2-0 on Day 1 and whether the team's current form match their expectations.

#PGLMajor