F Liiga su 09.10. klo 18:30

FBC Turku - Happee

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kupittaalla Hirvivaara! – Happee palauttaa nousijajoukkueen takaisin maanpinnalle.

Sarjanousija FBC Turku nappasi liigahistoriansa ensimmäisen voiton viime ottelussa Lasbia vastaan luvuin 3-2. Muutenkin Beecee on ollut alkukaudesta varsin raikas tuulahdus ja pelillisesti joukkue on nousijaksi ihan kelpo tasoa. Voitonhuuruissa otteluun saapuvalle kotijoukkueelle on tänään kuitenkin luvassa karu paluu arkeen.

Heikon materiaalin kärkihevosina ravaavat Aaro Ollikainen sekä Pyry Kauppinen ovat taikoneet puolet joukkueen osumista. Toisaalta FBC on kuudessa ottelussa heiluttanut vastustajan maaliverkkoa ainoastaan 20 kertaa. Tolppien välissä Jens Beijar on nakuttanut selkeästi ylärekisteriin eikä missään nimessä ole niin hyvä kuin mitä alkukausi povailee.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Uhmapelaajat lunasti eilenkin Happeen kyydissä kun hirviryhmä kaatoi EräViikingit 6-3. Happee hakkasi päätä tiiliseinään nimeltä Nemo Sipiliä, mutta käänsi ottelun itselleen vahvan päätöserän turvin täysin ansaitusti.

Kaapo Siekkisen johtama ykkösviisikko on ollut viime otteluissa hyvällä pelipäällä, ja vastasi eilenkin neljästä Happeen osumasta. Markus Sipronen on nimellisessä kakkosviulussa täysin ylikylän jätkä ja oletettavasti pykälää köykäisempää vihulaista vastaan myös tutkapari Teuvo Kinnunenkin pääsee latailemaan askelmerkkejä kohdalleen.

FBC on sarjan heikoin joukkue eikä se juurikaan ole kärkijoukkueita pystynyt haastamaan. Happee on selvä suosikki eikä isompikaan repsahdus tulostaululla yllättäisi. Voittavaa hevosta ei vaihdeta, joten ruksitaan vieraiden vähintään neljän maalin voitto pelikupongille talteen.