F Liiga pe 06.01. klo 18:30

FBC Turku - Jymy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan huonoin joukkue ei saa mitään aikaan – Jymy rallattelee selkeään vierasvoittoon!

Sarjanousija FBC Turku on ylivoimaisesti sarjan heikoin joukkue eikä selvä jumbo-sija ole todellakaan yllätys. Jymylläkin on ollut viime kierroksilla haasteita mutta kyllähän pisteet tästä lakeuksille väistämättä matkaavat.

BeeCee on 19 ottelussa ottanut käkättimeen peräti 18 kertaa. Selkäranka on alkanut Kupittaalla taipumaan kohti katkeamispistettä ja esimerkiksi kierros takaperin Happee latoi taululle 15-1 murskalukemat. Viimeksi turkulaiset pyristeli Lasbilta pisteen mutta oli pelillisesti täysin köysissä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu

Pyry Kauppinen on palannut sairastuvalta tehokkaana mutta siihen FBC:n ilonaiheet sitten jäävätkin. Toki tolppien välissä Jens Beijar on suorittanut oman tasonsa ylärekisterissä mutta muita suuria onnistujia kokoonpanosta on vaikea löytää.

Nurmon Jymy on ajautunut vaivihkaa kahdeksan ottelun tappiokierteeseen mutta voitosta joukkue on OLS kyykkäystä lukuunottamatta taistellut joka ilta. Jari Hankkio on ollut terävä täsmäase hyökkäyksessä ja lilliputti BeeCeetä vastaan Riku Hakanen sekä Elmeri Haverikin pääsevät rellestämään.


Jymy ei ole sarjan kärkeä mutta kotijoukkueen taso on tällä hetkellä niin surkea, että mikä tahansa muu kuin vierasvoitto olisi yllätys. Jymy-luotsi Jarmo Eteläaho osaa tunnetusti valmistaa joukkueensa “päävastustajia” vastaan, eikä lapsusta tälläkään kertaa pääse käymään. Ruksitaan Jymyn voittoa vähintään parin maalin erolla ilomielin kupongille!