la 17.02. klo 18:30

FBC Turku - OLS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko sarjajumbosta edes kiusantekijäksi? – Ei ole, pisteautomaattia vastaan kelpaa lyödä!

F-liigassa katseet suunnataan lauantaina Turkuun, jossa karsintasarjaan valmistautuva FBC isännöi “reissuseura” OLS:aa. Kotijoukkueen kannalta loppurunkosarjassa ei juurikaan ole panosta, mutta illan vieraille visiitti sarjajumbon luona on rehellinen pakkovoitto. Paremmasta joukkueesta ei tässä ole epäselvyyttä ja kertoimia vilkaisemalla ei pelivalinnankaan kanssa tarvitse jarrutella.

*Tuplamahku voittoon – tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta maistuva bonus!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

FBC on ylivoimaisesti ollut sarjan heikoin joukkue ja tikettiä korkeimmalle sarjaportaalle lähdetään puolustamaan myöhemmin keväällä. Materiaali kestää vertailun juuri pykälää ylempänä olevan ErVin kanssa mutta liigan mittapuulla vanhassa pääkaupungissa ollaan lähdetty mopolla moottoritielle. Jens Beijar on antanut tolppien välissä paljon anteeksi mutta silti omissa kolisee yli kahdeksan osuman keskiarvolla. Hyökkäyspäässä “BeeCee” täysin aseeton ja rapalaa voidaan heittää runsaasti myös penkin takana päivystävän Juuso Silenin niskaan.

F-liiga

@f_liiga
Bläk Boksin kärkikamppailussa tarjottiin upealle 1185-päiselle yleisölle viihdyttävä kamppailu, jossa lopulta juhli Classic!

LASB yllätti TPS:n ja kavensi eroa viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan OLS:iin!

👉 fliiga.com/fi/2024/02/16/…

#FLIIGA #Salibandy #ParastaPaikanPäällä

OLS on vuodenvaihteen jälkeen ollut tuloksellisesti täysin tuuliajolla ja vuoden ensimmäinen voitto napsahti tilille vasta viikko takaperin ja nyt takapaine playoffs-paikankin suhteen on ihan oikea asia. Oululaisten tulosyksikkö Luukas Hyvärisen ja Olli Kinnusen johdolla kantaa isoa vastuuta mutta oletattavasti turussa myös alemmat viisikot pääsevät rellestämään vapaammin. Maalinsuulla Iiro Rantaniemi on ollut tällä kaudella koko sarjan parhaimmistoa, joten sikäli avaimet totaalisen katastrofin välttämiseen pohjolasta kyllä löytyy.

FBC on loppukaudesta runkosarjassa pitkälti vain kiusantekijän roolissa hämmentämässä pudotuspelikilpaa muttei se tämänkään roolin standardeja missään nimessä täytä. OLS kävi aiemmin syyskierroksilla syväkyykkäämässä Kupittaalla ja toiseen samanlaiseen mahalaskuun ei tässä vaiheessa kautta enää ole varaa. Vierailija on aivan kaikilla mittareilla valovuoden edellä kotijoukkuetta, eikä Luistinseuran ilta ainakaan motivaatiosta jää vajaaksi. Tasoituslinja on ruksittu varsin maltilliseen 1,5 kihaukseen ja OLS:an vähintään kahden maalin voittoon kelpaa tuutata vähän isompaakin lekaa sisään!

Näin teet tällä vedolla 43€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ OLS -1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “OLS -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.