UHMAPELAAJAT ma 19.09. klo 20:00

FC Arges - CFR Cluj

Eurokentiltä tuttua tulivoimaa! Luotsaako entinen Chelsea-puolustaja joukkonsa voittoon?

Maanantain futistarjonta on maaottelutauon kynnyksellä kapeaa, mutta todella makoista pelattavaa löytyy! Romanian pääsarjassa pelaava CFR Cluj on eurokentiltä tuttu korkean markkina-arvon joukkue. Lähemmän 30 miljoonan euron rosterissa riittää laatua ja sillä taistellaan tällä kaudella jopa Konferenssiliigan pudotuspelipaikoista. Viime torstaina joukkue kärsi todella yllättävän tappion turkkilaiselle Sivassporille, mutta kansallisella tasolla pisteitä on tippunut mukavassa tahdissa. Peseekö joukkue kasvonsa maanantain vieraskamppailussa Argesin vieraana kunnolla kasvonsa?

Chelsean puolustuksessa ja Romanian maajoukkueessa menestyksekkäällä pelaajaurallaan palloilleen Dan Petrescun luotsaama vierailija on niittänyt pisteitä lähes kaksi per ottelu keskiarvolla kansallisella tasolla. Aivan sarjan kärkeen ryhmä ei pistekeskiarvolla yllä, mutta sarjataulukko valehtelee silti merkittävästi. Valtaosalla romanilaisjoukkueista on jo kymmenen tai jopa 11 pelattua matsia, mutta Cluj on pelannut vasta kahdeksan ottelua.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

Isännillä riittää vaihtoehtoja hyökkäyspäähän, vaikka pari maalia viimeistellyt Gabriel Debeljuh on loukkaantuneena. Sivassporia vastaan Rangelo Jangan ruuti oli märkää ja voisi olettaa, että hyökkääjistö menee tähän sarjapeliin hieman remonttiin. Emmanuel Yeboah on ollut todella vaarallinen ja luonut mukavasti paikkoja oikealta kaistalta. Vasta 19-vuotiaan lisäksi sveitsiläinen Cephas Malele on oiva vaihtoehto yläkertaan ottelussa entistä joukkuettaan vastaan. Isossa kuvassa vierailija on onnistunut maalipaikoistaan kohtuullisesti, mutta enemmänkin olisi voinut osumia tulla. Vastuu puolestaan on jakautunut todella laajalle ja esimerkiksi kahden maalin miehiä on peräti neljä.

Arges on selvästi kevyempi miehistö isäntiin verrattuna, eikä sillä esimerkiksi samanlaista hyökkäysarsenaalia ole ja ryhmä on viimeistellyt ainoastaan karvan verran yli maalin per ottelu -keskiarvolla. Huippujoukkueiden kanssa on ollut suuria ongelmia ja esimerkiksi parilla edellisellä kierroksella ryhmä on ottanut takkiin kolmen kärjessä olevia Hermannstadtia sekä Farul Constantaa vastaan. Tästä ei puutu enää muuta kuin kolmas tappio peräkkäin – vieraiden laatu on liikaa ja se on taatusti viime viikon eurotappionsa jälkeen voittonälkäinen. Pelivalinnaksi maistuu CFR Clujin voitto (1×2).

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – CFR Cluj” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,60 (2 x 2,20).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 360€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 180€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

10 euroa pelirahaa