Bundesliiga la 11.11. klo 16:30

FC Augsburg - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Augsburgissa puhaltaa uudet tuulet – jatkuuko vahvat otteet ylisuorittaneen Hoffenheimin kustannuksella?

Lauantaina Bundesliigaa on tarjolla viiden ottelun verran ja vedonlyönnillisesti kierroksen mielenkiintoisimpiin matseihin kuuluu FC Augsburgin ja Hoffenheimin välinen kohtaaminen. Yleisesti Hoffenheimia voidaan pitää laadukkaampana joukkueena, mutta valmentajan vaihdon jälkeen Augsburg on saanut uutta virtaa ja kotinurmella se nousee jopa suosikin asemaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

Augsburgin kausi lähti vaikeasti liikkeelle, mutta valmentajan vaihdos teki hyvää ja uuden koutsin Jess Thorupin alaisuudessa kolmesta ottelusta on kertynyt seitsemän pistettä. Vastustajat ei toki ole aivan eliittiä ollut, mutta esimerkiksi Wolfsburgin kaataminen oli tärkeä onnistuminen ja ennen kaikkea hyökkäyspeli ja maalipaikkojen rakentaminen on parantunut. Suomalaisittain Fredrik Jenseniä vastuu on suurentunut ja hän on myös kolmeen edelliseen otteluun alustanut yhtä monta maalia.

Viime kauden suurten ailahteluiden jälkeen Hoffenheim on tällä sesongilla esiintynyt ajoittain lupaavasti. Kaikissa kilpailuissa kuudesta edellisestä ottelusta on toki tullut neljä tappiota, mutta vastustajat on ollut aivan sarjan kärkitasoa. Vaikka koko kauden pistesaldo on hyvä, on pelilliset otteet kuitenkin ollut monesti selvästi heikompia ja toistaiseksi vieraat on viimeistellyt selvästi maaliodottamia tehokkaammin. Yksi syy on ollut Maximilian Beier, joka pelaa läpimurto kautta ja on osunut jo kuudesti.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
The lads gave everything but we fall to defeat.

#TSGB04

Uhmapelaajien pelivalintana toimii suora kotivoitto(1×2), jolle Betsamigo tarjoaa 2,54 kerrointa. Hoffenheim on varsinkin hyökkäyssuuntaan ylisuorittanut melko vahvasti ja piristyneellä Augsburgilla on Bundesliigan varsin suuri kotietu huomioiden hyvät saumat jatkaa vahvoja otteita. Lisäksi poissaolohuolet heikentää Hoffenheimin asemaa. Augsburgilla on näillä näkymin paras avaus käytössä, kun vierailta puolestaan sivussa ovat ainakin Robert Skov, Florian Grillitsch, Mergim Berisha ja Pavel Kaderabek.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.