Bundesliiga pe 17.02. klo 21:30

FC Augsburg - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoffenheim on sekaisin! Maalimääristä löytyy maistuvia kertoimia!

Bundesliigassa kierros avataan FC Augsburgin ja Hoffenheimin välisellä kohtaamisella. Paperilla Hoffenheim on joukkueista vahvempi, mutta vieraiden suoritukset on ollut viime aikoina suorastaan katastrofaalisella tasolla ja tällä hetkellä se löytyy sarjataulukosta sijalta 14. yhden sijan kotijoukkuetta alempana. Taktisesti laadukasta futista ei välttämättä ole tarjolla, mutta maaleja pitäisi olla luvassa runsaasti.

Augsburgin otteet on vaihdellut tauon jälkeen. Viidestä ottelusta se on voittanut kaksi – kotona Mönchengladbach ja Leverkusen kaatui lukemin 1-0, mutta kolme vierasreissua on tuonut pelkkiä tappioita. Vaikka kotona on nyt alla pari peräkkäistä nollapeliä, ei isäntien puolustuspään lukemat koko kauden osalta mairittele. Kierroksesta toiseen Rafael Gikiewicz joutuu olemaan muuri maalilla, jotta Augsburg pystyy edes taistella pisteitä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FC Augsburg

@FCA_World
Arne through his first five starts 🤩

🅰️ 2 assists
❌ 6 interceptions
💪 11 tackles
⚔️ 18 duels won

Hoffenheim on tällä hetkellä yksi pahiten alisuorittavista joukkueista. Tauon jälkeen kaikissa kilpailuissa kuudesta ottelusta Hoffenheim on onnistunut keräämään yhden vaivaisen tasapelin Stuttgartia vastaan ja silloinkin 2-2 tasoitus tuli aivan ottelun loppuhetkillä. Neljään edelliseen matsiin pallo on isketty hurjat 15 kertaa Oliver Baumannin selän taakse. Kokoonpanojen osalta tilanne ei ole ollut aivan optimaalinen, sillä edelleen varmuudella ovat sivussa Grischa Prömel, Jacob Bruun Larsen ja Robert Skov. Dennis Geigerillä puolestaan on korttitili täynnä.

TSG Hoffenheim EN

@tsghoffenheimEN
"Augsburg is a team that plays high-octane football. They often deploy man marking. It is important that we create space going forward. It will be a lot about second balls, tackles and transitions."

🗣️ Pellegrino #Matarazzo

#FCATSG | #Pressconference

Kierroksen avausmatsiin lähdetään runsasmaalisuuden kautta ja lapulle otetaan yli 3,0 maalia – tasan kolmella panos saadaan takaisin. Tietyllä tapaa molemmat joukkueet ja varsinkin Hoffenheim haluaa varmasti saada puolustuspään kuntoon viimeaikaisten sekoiluiden jälkeen, mutta siitäkin huolimatta kyseessä on Uhmapelaajien papereissa todella runsasmaalinen parivaljakko. Mikäli matsi lähtee yhtään laukalle, voidaan jälleen päästä todistamaan todellista maali-iloittelua.