Bundesliiga pe 03.02. klo 21:30

FC Augsburg - Leverkusen

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saako Augsburg pidettyä Leverkusenin kurissa? Ota selvää ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Bundesliigassa uusi kierros startataan perjantaina, kun Lukas Hradeckýn kipparoima Leverkusen matkaa FC Augsburgin vieraaksi. Leverkusen on parantanut otteitaan alkukaudesta ja vieraissakin se on kiistatta suosikki, mutta Augsburg ei mikään heittopussi ole, vaikkakin sarjasijoitus on selvästi heikompi.

Augsburg on tullut ihan kelvollisesti tauolta, vaikkakin se on vain yhden ottelun kolmesta onnistunut voittamaan, kun Mönchengladbach jäi tylysti kakkoseksi lukemin 1-0. Viime kierroksella Freiburg oli lopulta parempi lukemin 3-1, mutta esitys ei ollut lopulta huono ja maalipaikkojen osalta Augsburg olisi voinut toisena päivänä päästä pisteillekin. Loukkaantumistilanteessa ei näillä näkymin suuria muutoksia ole edelliseen otteluun nähden, mutta Ermedin Demirovic on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FC Augsburg

@FCA_World
Impressive season so far, Mergim 👏

✍️ 12 Apps
⚽️ 5 Goals
🅰️ 4 Assists

Leverkusen koki kevätkauden ensimmäisen tappion viime kierroksella, kun Dortmund oli lopulta tehokkaampi lukemin 0-2. Ottelu itsessään ei ollut Leverkusenilta huono, mutta tällä kerralla tehottomuus kostautui eikä Dortmund puolestaan pahemmin paikkoja hukkaillut. Kokoonpanojen osalta vieraiden suurimmat kysymysmerkit kohdistuu edelleen hyökkääjä Patrik Schickiin. Hän on toistaiseksi ollut kaikki tauon jälkeiset ottelut sivussa, mutta hänen pelikunto alkaa lähestyä – avaukseen hän toki tuskin on vielä valmis.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 #Alonso: "Of course, the new players make it harder to predict the line-up. But their style of play is the same: They play with high intensity and a lot of energy. We know what will be important."

🔜 #FCAB04 | #Bayer04 | #Werkself

Leverkusen on onnistunut parantamaan otteitaan kauden mittaan, mutta Uhmapelaajat ei tästä taistosta mitään ylijuoksua odota. Odotukset on hieman markkinaa tasaisemmassa väännössä ja nimenomaan tasapeli on se, jota nyt lähdetään metsästämään. Galaksinolta saadaan vedolle 4,10 kerrointa, joka otetaan pienellä panoksella kokeiluun. Vaikka panos pidetään maltillisena, alta näet ohjeet, joiden avulla pääset uutena asiakkaana ottamaan vedosta kaiken irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Augsburin ja Leverkusenin väliseen otteluun tasapelille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tasapeli” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 102,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.