Bundesliiga la 06.08. klo 16:30

FC Augsburg - SC Freiburg

Augsburgilla on heti avauskierroksella on kova haaste edessä – Freiburgille tarjolla maistuvia kertoimia!

Lauantaina Bundesliigan avauskierros tarjoaa vedonlyönnillisesti herkullisia kohteita ja yksi niistä löytyy FC Augsburgin ja SC Freiburgin välisestä kohtaamisesta. Freiburg oli viime kaudella yksi sarjan positiivisimmista yllättäjistä, kun puolestaan Augsburg oli häntäpään jengi ja samanlaiset odotukset on myös tulevalle kaudella. Uhmapelaajien arvioissa kaksikon tasoero on jo valmiiksi varsin selvä eikä poissaolot helpota isäntien tilannetta.

Enrico Maaßenilla tulee olemaan kova haaste pitää Augsburg sarjassa. Augsburgille on odotettavissa vaikea kausi ja myös vedonlyöntimarkkina pitää sitä yhtenä todennäköisimmistä vaihtoehdoista putoamaan kauden päätteeksi. Hankintojen osalta mainittakoon puolustaja Maximilian Bauer, Freiburgista saapunut hyökkääjä Ermedin Demirovic sekä keskikenttäpelaaja Elvis Rexhbecaj. Kelvollisia lisäyksiä, mutta ei mitään sateentekijöitä. Hyökkäyksestä Augsburg menetti Michael Gregoritsch, joka todennäköisesti nähdään avauksessa Freiburgin miehistössä loukkaantuneen Lucas Hölerin tilalla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Freiburgilla on alla fantastinen kausi ja palkintona kuudes sija. Liikaa odotuksia tulevalle kaudelle ei voi asettaa, mutta kymmenen parhaan joukosta Freiburg todennäköisesti löytyy kauden päätteeksi. Puolustuksesta Nico Sclotterbeckin menetys on selvä miinus, mutta Matthias Ginterin voidaan odottaa täyttävän Sclotterbeckin jättämä aukko alakerrassa. Lisäksi Ritsu Doanin sekä Daniel-Kofi Kyerehin odotetaan tuovan lisää laajuutta vieraiden hyökkäyspelaamiseen.

Kokoonpanotilanne ei helpota isäntien taakkaa. Materiaali ei valmiiksikaan ole kummoinen ja näillä näkymin viikonlopun ottelusta sivussa ovat ainakin puolustaja Reece Oxford, keskikentältä Niklas Dorsch sekä mahdollisesti hyökkäyksestä Ruben Vargas. Vierailta löytyy toki myös muutamia kysymysmerkkejä – näillä näkymin sivussa on ainakin aiemmin mainitun Hölerin lisäksi myös laitapuolustaja Lukas Kübler.

Augsburgin pelillinen taso on vielä iso kysymysmerkki ja ennen kuin siltä nähdään kelvollisia otteita Maaßenin alaisuudessa, on se Uhmapelaajien arvioissa yksi sarjan huonoimmista jengeistä. Freiburg on onnistunut siirtomarkkinoilla kelvollisesti ja Christian Streichin poppoo lähtee vieraissakin otteluun selvänä suosikkina. Alkuun otetaan hieman maltilla panosten suhteen, mutta siitä huolimatta mukava paukku päästään vieraiden -0,25 tasoitukselle iskemään. Vierasvoitolla lunastetaan ja tasapeliin päädyttäessä saadaan puolet panoksesta takaisin. Jos pelitili Sportazalle vielä puuttuu, avaa se tästä ja käy iskemässä betsit sisään!

10 euroa pelirahaa