Bundesliiga pe 21.04. klo 21:30

FC Augsburg - Stuttgart

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stuttgartin tulokset ei kerro kaikkea – onko Augsburgin alakerta jälleen helisemässä?

Bundesliigassa kierros avataan perjantaina putoamistaiston osalta isolla ottelulla, kun FC Augsburg saa vieraakseen Stuttgartin. Vaikka Augsburgilla on kierrokseen lähdettäessä viiden pisteen ero karsijan paikalla olevaan Stuttgartiin, ei isännät missään nimessä ole vielä kuivilla. Stuttgart on ollut tuloksia vahvempi ja tähän matsiin se lähtee vieraissakin selvänä suosikkina.

Augsburgilla on kaksi peräkkäistä tappiota alla Kölniä ja RB Leipzigiä vastaan, mutta kumpikaan ei varsinaisina yllätyksinä tullut. Isäntien puolustus ei ole kehuja kerännyt viime aikoina, mutta kotona taso on ollut ollut kelvollinen ja pisteitäkin on irronnut. Tasoa on kuitenkin pystyttävä vielä nostamaan sarjapaikan säilyttämiseksi. Kokoonpanotilanne on hieman huolestuttava, sillä puolustaja Jeffrey Gouweleeuwin korttitili on täynnä, ykkösvahti Rafael Gikiewicz on ollut loukkaantuneena ja myös hyökkääjä Mergim Berisha on ollut sivussa.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

FC Augsburg

@FCA_World
Focus shifts to Friday 🤝

Stuttgart on ollut tällä kaudella erikoinen joukkue, sillä se ehti vajota jo aivan hännille, vaikka esimerkiksi maaliodottamien valossa kauden mittaan esitykset on olleet lähempänä sarjan keskitasoa. Edellisellä kierroksella irtosi todella kova piste mestaruustaistoa käyvältä Dortmundilta. Vaikka Stuttgartin taistelusta ei voi ottaa mitään pois, oli kyseessä kuitenkin enemmän Dortmundin huonoutta, sillä se pääsi aikaiseen kahden maalin johtoasemaan ja lisäksi Konstantinos Mavropanos sai suihkukomennuksen ensimmäisellä jaksolla. Siitäkin huolimatta Stuttagart nousi lopulta 3-3 tasapeliin ollen tehokas matsin loppuhetkillä.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Busy afternoon for the mathmeticians at @AWScloud 🧮🤯

#Bundesliga | #BundesligaMatchFacts

Vaikka Mavropanos on iso menetys vieraiden alakertaan, on Augsburgin kokoonpanotilanteesta annettava enemmän miinusta. Uhmapelaajien arvioissa Stuttgart on selvästi Augsburgia edellä ja paljon pitää tapahtua, jotta Augsburg pystyisi riittävästi kunnostamaan alakertaa ottaakseen täydet pisteet. Lapulle otetaan Stuttgartia +0 tasoituksella, eli toisin sanoen vierasvoittoa metsästetään ja tasapelillä saadaan panos takaisin.