MLS ti 05.07. klo 04:00

FC Dallas - Inter Miami

Dallas tuhoaa! Vastustajaa surkeampaa vierasjoukkuetta saa tällä hetkellä etsiä suurennuslasilla

FC Dallas on hieman yllättäenkin kärsinyt pari perättäistä kotitappiota, mutta Miamin tilastot vieraissa ovat surkeita. Seitsemässä alkukauden vierasottelussaan floridalaisjoukkue on onnistunut keräämään vaivaiset neljä pinnaa reissussa ja tehnyt näissä matseissa ainoastaan kolme maalia. Dallasilla on todella vahva hyökkäys, jossa riittää viimeistelijöitä. Onko tästä tulossa jälleen yksi surullinen näytös lisää Miamin heikkojen vierasesitysten listalle?

Kymmenellä maalillaan koko MLS:n maalipörssin jaetussa kärjessä oleva Jesus Ferreira sekä jo kahdeksan maalia latonut Paul Arriola ovat jälleen pahanteossa. Tällä kertaa Dallasiin saapuu Inter Miami, joka on yksi heikoimmista ryhmistä koko sarjassa – etenkin vieraissa. Kuten todettu, seitsemän matsia floridalaiset ovat ehtineet pelailla reissussa. Sen lisäksi, että maalinteko on tökkinyt myös omissa on kolissut, peräti 13 kertaa. Dallas on vahva erikoistilanteissa ja keskitysten kanssa sopii pelitilanteissakin olla vieraiden hereillä. Laadukkaita viimeistelijöitä isännillä riittää.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kotijoukkueella ainoastaan Lucas Bartlett sekä Joshue Quinonez ovat sivussa, mutta vierailla poissaoloja on hieman enemmänkin. Robbie Robinson sekä Brick Shea ja Nick Marsman jatkavat edelleen sivussa parin muun pitkäaikaisloukkaantuneen kera. Tuleva matsi on miamilaisille toinen vieraissa kesätauon jälkeen, mutta edellinen ja samalla kauden ainoa vierasvoitto tähän saakka on peräisin lähemmäs kolmen kuukauden takaa.

Tässä matsissa vieraita viedään pahasti. Tasoituksella Dallas (1,5) saadaan kohtuullinen kerroin, jota voidaan pelata maltillisella panoksella Sportazalla. Löydä mainio kohdevalikoima, kilpailukykyiset kertoimet ja hyvät kamppikset avaamalla pelitili tästä!

10 euroa pelirahaa