la 27.04. klo 15:00

FC Haka - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiloja on ja Keskinen jumalmoodissa – vetokansa janoaa maaleja!

Lauantaina pelataan eräs suomalaisen seurajalkapallon ehdottomista klassikoista, kun HJK ottaa Hakasta mittaa legendaarisella Tehtaan Kentällä. Klubi on pelaajabudjettinsa ja toimintansa puolesta Suomessa omassa kastissaan, eikä näillä leveysasteilla sille kelpaa kuin voitot ja mestaruudet. Haka on synkkien vuosien jälkeen kyennyt vakiinnuttamaan toimintansa Veikkausliigatasolle, ja kannattajien vaatimustaso sen kun kasvaa.

Viisi ilmaisvetoa. Viisi! Lue lisää vihjeen lopusta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Haka pelasi viime viikonloppuna FC Lahtea vastaan vieraspelin Tammelassa, kun Lahdessa olosuhteet eivät puoltaneet jalkapallon pelaamista. Ottelussa oli hyviä elementtejä, mutta Andy Smithin ja joukkueen prosessi on vielä kesken. Hyviä elementtejä löytyy, mutta myös selkeitä parannuskohteita syöttöpelissä ja tilojen täytössä. Ehjä 90-minuuttinen on vielä haussa.

Klubi on osoittanut tavallisen kuolevaisen oireita, ja SJK:lta onnistuttiin hakemaan vain yksi piste viihdyttävän ottelun päätteeksi. Hyökkäyssuuntaan luodaan erinomaisia tilanteita, ja Topi Keskinen on tällä hetkellä sellaisessa jumalmoodissa, että miehessä on pitelemistä. Mutta kyllä Stadissa vielä tekemistäkin on. Tilanteiden puolustaminen sujuu vaihtelevasti: tämän hintaiselta porukalta pitää voida odottaa parempaa työskentelyä kaikilla osa-alueilla.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
Kerho painaa yhden ja Klubi kaksi toisen jakson alkuun. Puolisen tuntia jäljellä💯

63' SJK-HJK 2–3
đź“ş ruutu.fi/stream/4504759

#Veikkausliiga #SJKHJK

Tässä ottelussa lähdetään hakemaan arvoa runsasmaalisuudesta. Klubi on edellä mainittujen tekijöiden summana overijoukkue, eikä Hakankaan tekeminen puolla mitään maaliköyhää pimputtelua. XLBet tarjoaa hyvää pöytään, eikä ilmaisvedoista nyt kieltäydy naapurin Erkkikään.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Yli 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.