Veikkausliiga ke 27.10. klo 18:30

FC Honka - AC Oulu

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon antikliimaksi Espoossa!

Suomalainen jalkapalloarki voi välillä olla todella tylyä. Otetaan nyt esimerkiksi tämä FC Honka – AC Oulu: sateinen lokakuun lopun ilta, yleisöä odotettavissa pari kolme sataa, kotijoukkueella ei mitään pelattavaa ja vieraat säästelevät itseään liigakarsintaan… varsinaista kiimaa ei ole siis odotettavissa.

Se, että jalkapalloilullisesti tämä ottelu ei kiinnosta tasan ketään, ei tarkoita vedonlyönnillisen mielenkiinnon puutetta. Betsipuolella tässä ottelussa on kuin onkin itua. Vedonlyönnin yksi perusteesi onkin löytää kaiken harmauden taustalta ne tekijät, jotka antavat edgeä sijoittamiseen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Otetaan nyt ensin Honka: joukkueen kausi lässähti alempaan loppusarjaan jäämiseen. Viimeisin voitto on puolentoista kuukauden takaa heittopussi KTP:stä. Sen jälkeen joukkue on tehnyt kuudessa ottelussa tasan yhden maalin. Omissakaan ei nyt ole niin kauheasti soinut, vaikka viimeisessä parissa pelissä on puolustus alkanut rakoilemaan.

Sitten AC Oulu: laivastonsinisillä viimeinen voitto on yli kahden kuukauden takaa. Paria poikkeusta lukuun ottamatta ottelut ovat olleet kuivankälväköitä. Nyt yritetään vain saada porukka ehjänä karsintapeleihin, jottei kallisarvoinen sarjapaikka siirry rovaniemeläisille. Silti peli-ilme on säilytettävä hyvänä, joten mitään aivan toivotonta läpsyttelyä tuskin AC Oululta nähdään.

Maaliodottama ei tosiaan nouse kattoon asti. Siispä lapulle asetellaan underia – linjan pitäisi ehdottomasti olla alempana kuin 2,5 maalia.