Kansallinen Liiga ti 31.05. klo 18:30

FC Honka - Ă…land United

Kokoonpanotiedot pelipäätöksen taustalla!

Tiistaina on jalkapallossa suvantopäivä, mutta betsattavaa löytyy silti – ja kohde on lisäksi melkoisen maistuva. Vastakkain ovat naisten Kansallisessa liigassa FC Honka ja Åland United. Espoolaiset ovat sarjassa kahdeksantena, ja tarvitsevat kipeästi pisteitä, jotta tuntuma kuuden parhaan joukkoon säilyisi: karsintalohkoon kun ei halua kukaan. Saarelaiset ovat sen sijaan tukevasti neljäntenä, ja alla on neljä perättäistä voittoa.

Hongan vaisuun kauteen ovat osaltaan vaikuttaneet poissaolot, mutta tähän otteluun kokoonpano on kauden paras tähän asti. Takaisin rinkiin tulee useampi pelaaja, ja poissa ovat vain jääkiekkomaajoukkueen mukana olevat Ada Eronen ja Julia Schalin. Erityisesti Virginia Techin yliopistosta kasvattajaseuraan palaava Aino Vuorinen on kova paluumuuttaja. Edellisessä ottelussaan Honka piti tiukoilla sarjakärki KuPSia, vaikka tappioon lopulta taipuikin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Nahkeasti kauden aloittanut ÅU on parantanut peliään paljon, ja se näkyy tulosrivistössä. Viimeksi kaatui PK-35 Vantaa kotona lukemin 1-0. Tähän otteluun vierailla on muutama ikävä poissaolo. Sarah Troccoli on pelikiellossa, ja loukkaantuneina ovat mm. Louise Andersson, Pille Raadik ja mahdollisesti myös tärkeä hyökkääjä Kit Loferski. Eli vieraat joutuvat reissuun jonkin verran heikentyneenä.

ÅU on vuodesta toiseen todella kova joukkue, mutta näiden tietojen pohjalta vetoihin otetaan oikein mielellään Honkaa tasoituksella – kotivoitto tai tasuri kelpaa tästä matsista hyvin. Otetaan vedolle kohteeksi BetTarget, jossa pikkutalletuksella saat ilmaisvedon ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Iske tästä mukaan!

10 euroa pelirahaa