Veikkausliiga to 07.04. klo 18:00

FC Honka - FC Haka

Honka vahvoilla puolueettomallakin kentällä!

Veikkausliigan alku ottaa osumaa takatalvesta: luonnonnurmilla ollaan nimenomaan luonnon armoilla, ja niinpä FC Honkakin pelaa kotiavauksensa Töölössä, Bolt Arenalla. Myös moni muu joukkue kärsii sarjan alussa vastaavista siirroista, ja tekonurmikentillä on käyttöä.

Pre-seasonilla pelitavallisesti loistanut ja Liigacupin voittanut FC Honka ei saanut hallitsevaa mestaria HJK:ta vastaan tulosta aikaiseksi, vaikka aivan hyvän suorituksen etukäteen parempaansa vastaan tekikin. Klubin puolustus oli pitävä, eikä Honka saanut ihmeitä aikaiseksi tappioasemassakaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että Klubi on näillä leveysasteilla ylivoimaisesti kovin mittari, mitä vastaan tulee.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Haka hankki kauden avausottelussa Pirkanmaan herruuden voittamalla Ilveksen lukemin 2-1. Ottelussa oli pois avainpuolustaja Luiyi De Lucas, ja ottelun jälkeen Haka sai pahan takaiskun, kun alkuvuoden todella hyviä otteita esittänyt Vigori Gben loukkaantuminen osoittautui niin vaikeaksi, että koko kausi on ohitse. Hakan hyökkääjähankinnat kunnostautuivat heti maalinteossa, joten aiemmilla kausilla hitaasti aloittanut Haka on heti iskussa.

Honka on avaustappiosta huolimatta koko kauden jokerikortti, ja puolueettomallakin kentällä se on suosikki tähän otteluun. Laitetaan Hongalle hieman painetta suoran kotivoiton merkeissä. Veto isketään sisään Betivelle, joka on tarpeellinen lisä vetosalkussa. Ota haltuun, ja käytä Hongan ohella tarjous hyväksesi. Silvuplee!

10 euroa pelirahaa