Veikkausliiga pe 15.07. klo 18:00

FC Honka - FC Lahti

Pelikiellot ovat pahasti ryvettyneen FC Lahden riesana Espoossa

Honka yrittää takaisin voittokantaan, kun FC Lahti vierailee perjantaina Espoossa. Hongan otteet kesän maaottelutauon jälkeen tai etenkään parissa viimeisimmässä matsissa eivät ole tuloksellisesti vakuuttaneet. Pelillisesti espoolaisilla on kuitenkin ollut yhä hyvä meininki ja ryhmä on pysynyt tiukasti sarjan kärkipään kyydissä. Valmentajaansa hiljattain vaihtanut vierailija sai edellisellä kierroksella kunnon turpasaunan Kuopiossa, eikä Honka välttämättä ole paljoakaan vieraskoreampi tulevassa väännössä.

Vahvan alkukauden myötä takaisin Veikkausliigan kärkikahinoihin vaisumman vuoden jälkeen palanneella Hongalla on ollut yllättäviä vaikeuksia parissa edellisessä ottelussaan. Ensin joukkue konttasi kotonaan MIFK:n kanssa 1–1-tasapeliin ja viimeisimmällä kierroksella SJK otti kotonaan yllätysvoiton espoolaismiehistöstä loppuhetkien maaleilla 3–2-lukemin. Kuntopuntareilla Hongan suoritustaso on kuitenkin edelleen sarjan eliittiä, eikä joukkue ole kärsinyt liikaa pistemenetyksiä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Hongalla riittää kosolti tulivoimaa ja esimerkiksi Agon Sadiku sekä Rui Modesto ovat olleet hyökkäyspäässä todellisiä käänteentekijöitä tällä kaudella. Ensin mainittu 19-vuotias huippulupaus on latonut jo kuusi kaappia ja Modestollakin kasassa on jo kolme täysosumaa. SJK-vierailulla portugalilainen latasi Hongan molemmat osumat. Kokonaisuudessaan isäntien pelaajatilanne on erinomainen ja se pääsee Lahti-matsiin lähes parhaalla miehistöllään. Vierailla tilanne on hieman erilainen.

KuPS rökitti Lahden edellisellä kierroksella 4–0-numeroin, mutta tämä ei riittänyt. Tuoreen päävalmentaja Mikko Mannilan joukkueesta on puuttunut kurinalaisuutta ja kärsivällisyyttä. Kuopiossa peräti kaksi pelaajaa, Chinedu Geoffrey sekä Teemu Penninkangas katselivat punaista. Molemmat ovat pelikieltojen ansiosta todella pahoja menetyksiä Honkaa vastaan, eivätkä loukkaantumisistaan hiljalleen toipuneet Pyry Lampinen ja Arttu Heinonen ole vielä mukana.

Nähtäväksi jää, kuka nousee Geoffreyn tilalle avaukseen. Teoriassa se voisi olla entinen Honka-tykki Macoumba Kandji, mutta joka tapauksessa nigerialaisen ykköstykin puuttuminen on todella kova isku lahtelaisittain. Honka on puolustuspelillisesti yksi parhaista ryhmistä koko sarjassa, vaikka viimeaikaisten tulosten pohjalta sitä voi olla vaikeaa uskoa. Koko kauden tilastot ovat kuitenkin erittäin positiiviset ja nyt vastassa on yksi sarjan huonoimmista joukkueista. Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella osumalla (Honka -1,5).

10 euroa pelirahaa