Veikkausliiga ma 25.04. klo 18:00

FC Honka - SJK

Markkinat arvioivat maalimäärän väärin!

Maanantaina Veikkausliigassa sarjan mustiin hevosiin kuuluva FC Honka isännöi ylempään loppusarjaan yrittävää SJK:ta. Kolmesta ensimmäisestä ottelusta espoolaiset ovat keränneet neljä pistettä, kun seinäjokiset puolestaan ovat joutuneet tyytymään yhtä pistettä pienempään saaliiseen. Ottelu pelataan Töölössä, joten mitään yleisömenestystä ei varmaan kannata tästäkään ottelusta odottaa.

Hongan pisteet tulivat kovassa vireessä olevaa Hakaa vastaan kotivoitosta, sekä vieraspisteestä Maarianhaminasta. Hongan hyökkäyspeli on ollut jo ennen varsinaisen kauden alkua hienoa katsottavaa, mutta puolustus voisi olla tiiviimpikin – parempi vastus olisi Maarianhaminassa tehnyt useammankin kuin yhden kassin. SJK on Hongalle mielenkiintoinen vastus, sillä molemmat joukkueet pohjaavat pelinsä pallonhallintaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

SJK:n kolme pistettä on varmasti lakeuksilla pettymys, mutta kannattaa ottaa huomioon, että joukkue on kerennyt pelaamaan jo Klubia ja KuPSia vastaan. Klubia vastaan tappion lisäksi tuli myös sakkoa fanien soihduttelusta sekä Christhian Valencialle neljän ottelun pelikielto täysin idioottimaisesta väkivaltaisuudesta. SJK putosi Hongalle Liigacupin välierässä rankkarien jälkeen, joten tasaisesta parista on siinä suhteessa kyse.

SJK on jäänyt nollille kovien vastustajien kanssa, mutta Honkaa vastaan voi tulosta syntyäkin. Kotietu on luonnollisesti normaalia pienempi, ja markkinoiden kanssa ollaan eri mieltä maalimääristä – tästä ei nimittäin välttämättä ole tulossa vähämaalinen pimputtelu. Siispä overia sisään ja edut taskuun!

Kertoimet ottelulleFC Honka - Seinajoen JK25.04.2022

10 euroa pelirahaa