Veikkausliiga ke 01.11. klo 18:00

FC Honka - VPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Marraskuiset olosuhteet ja ottelun luonne vaikuttavat vetopäätökseen – lue vihje ja nosta ilmaisvedot!

Suuressa osassa Suomea talvi on yllättänyt autoilijoiden lisäksi vähän kaikki muutkin. Veikkausliigasta on ratkomatta vielä yksi europaikka, joka ratkaistaan FC Hongan ja kauden yllättäjän VPS:n välillä. Espooseen on odotettavissa keskiviikoksi lähinnä märkää säätä, eikä pohjoisempana nähtyä lumi-infernoa tulla todennäköisesti näkemään. Kautta halutaan pidentää, mutta sääoloille ei aina voida mitään.

Tartu kiinni ilmaisvetojen pirtaan – lue lisää lopusta!

Honka selvisi pudotuspelien finaaliin raivaamalla tieltään FC Interin sekä AC Oulun, joka kaatui rökälenumeroilla. Otteet ovat espoolaisilla heitelleet jonkun verran, mutta AC Oulua vastaan homma toimi tälläkin kertaa todella saumattomasti. Vaikka Honka ilmoitti reilusti nelinumeroisen katsojamäärän, ei turhan moni katsoja ole loppusyksystä matseihin eksynyt. Nyt panokset ovat isot, sillä europelejä Espoossa halutaan toki pelata.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Kauden viimeinen kotiottelu pelataan Tapiolassa ke 1.11. klo 18.00! Otteluparin avausosassa vastassa on VPS ja parin voittaja pääsee europeleihin!

Yhteistyöseurojen juniorit pääsevät pelipaita päällä maksutta junnukatsomoon!

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga

VPS on tällä välin pystynyt keskittymään tällä viikolla pelattavaan ottelupariin. Kauden komeetta on viimeisestä 15 ottelusta voittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki, eikä tappioita ole siis koettu pitkään aikaan. Hyvin hitsautuneessa joukkueessa on tällä välin tehty jo joitain jatkosopimuksia ensi kautta silmällä pitäen. Henkisesti Christian Sundin joukkue on varmasti vahvoilla, jos sitä puolta tässä vaiheessa kautta haluaa korostaa.

Olosuhteet eivät välttämättä tule palvelemaan maalirikasta jalkapalloa, eikä ensimmäinen osaottelu muutenkaan tule todennäköisesti olemaan mitään suurta ilottelua. Niinpä lyödään vetoa korkeintaan kahden maalin syntymiseen – XLBet on markkinoiden kärjessä tarjouksellaan underista.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto alle 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.