Veikkausliiga la 30.07. klo 17:00

FC Honka - VPS

Onko Honka yksinkertaisesti liian laadukas? VPS mittaa sarjakolmosen kotivirettä

FC Honka toivottaa VPS:än tervetulleeksi Espooseen, kun joukkueet pelaavat kauden 16. ottelunsa Tapiolassa. Isäntä pelasi edellisen kerran maanantaina, jolloin se haki erinomaisella suorituksella 0–1-vierasvoiton Interiltä. Vaasalaisvierailija puolestaan väänsi viimeksi edellisen viikon lauantaina, mutta taipui kotiottelussaan maalirikkaaseen 3–3-tasapeliin Hakaa vastaan.

VPS on pelannut läpi kauden ennakkoluulotonta futista, mutta viime aikoina vastustajat ovat olleet pääasiassa laadukkaampia. Ensin Maarianhaminan IFK haki Vaasasta pisteet muutama viikko sitten ja tämän jälkeen HJK dominoi täysin ottelun kuvaa Helsingissä. Edellisenä viikonloppuna Haka painoi tiskiin vahvan vierasesityksen, jossa Vepsun puolustus joutui antautumaan peräti kolmesti.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Edmund Arko-Mensah viimeisteli maanantaina loistavaan vireeseen viime aikoina nousseen Rui Modeston syötöstä espoolaisten ainokaisen ja voittomaalin Turussa pahoja menetyksiä kärsineen Interin vieraana. HJK on ainoastaan kolmen pisteen päässä ja Klubilla on myös matsi vähemmän pelattuna. Honka ei viimeksi päässyt pallolliseen pelaamiseen kovinkaan hyvin kiinni, mikä todennäköisesti muuttuu lauantaille. Vahvasta vastaiskusta syntynyt osuma riitti kuitenkin täyteen pistepottiin erinomaisen puolustuspelaamisen siivittämänä.

Honka pääsee todennäköisesti kotikamppailussaan mukavuusalueelleen, eikä mestaruustaistelua tiukasti käyvällä miehistöllä ole varaa pistemenetyksiin. Isäntä on todella laadukas ja sen pelaajatilanne on erinomainen – etenkin kotikentällään luonnonnurmella espoolaisten prässi on ollut vastustajille myrkkyä ja se on pystynyt myös todella laadukkaaseen rakenteluun. Vieraiden alakerta päästi esimerkiksi Hakaa vastaan peräti kolme maalia, eikä Hongalla ole mitään ongelmaa sitä murtaa.

Betsivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Honka -1). VPS on ollut erinomainen sarjanousija ja sillä on laadukkaita hyökkäyspään pelaajia. Tulevassa matsissa vaasalaisten lähentelyt Hongan laadukasta alakertaa ja erinomaista keskisektoria vastaan jäävät kuitenkin minimiin. Uhmapelaajien pelivalinta osuu, kun kotijoukkue naaraa voiton vähintään vähintään kahdella maalilla, mutta yhden osuman voitolla se mitätöityy.

Vierailija pääsee kenties muutamiin laadukkaisiin tilanteenvaihtoihin, muta kotijoukkueelta voi odottaa tasapainoista ottelua, jossa maaleja syntyy rutiininomaisesti kaksi – ehkä jopa kolme kappaletta. Avaa tästä pelitili ja tarraa kiinni Sportazan laadukkaaseen kodevalikoimaan sekä kilpailukykyisiin kertoimiin.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa