Konferenssiliiga ke 06.07. klo 18:00

FC Drita - Inter

Löytääkö Inter uusia ratkaisijoita? Maalikuninkaan lähtö europelien kynnyksellä oli valtaisa takaisku

FC Inter iskee Konferenssiliigan karsinnoissa kosovolaisen Dritan kimppuun keskiviikkona. Pelituntuma on tässä otteluparissa hienoinen kysymysmerkki vieraiden osalta, sillä Kosovon pääsarja on ollut toukokuusta lähtien kesätauolla. Sarjakausi alkaa vasta elokuussa, eivätkä harjoitusmatsit ole ikinä sama asia kuin kovat sarjapelit. Inter on ollut Veikkausliigassa kohtuullisessa vedossa, mutta se menetti hiljattain parhaan hyökkääjänsä.

Vierailla on muutama pelottava yksilö ja jonkin verran vaihdantaa on jo nähty kesällä. Interillä on iso etu, sillä joukkue on päässyt pelaamaan kovia matseja hiljattain huomattavasti enemmän suhteessa vieraisiin. Dritalla on allaan muutamia harjoituskamppailuja, mutta ne eivät ikinä ole sama asia kuin kovat kilpailulliset matsit. Viime kaudella kosovolaisryhmä selvitti tiensä toiselle kierrokselle Konferenssiliigan karsinnoissa, mutta Inter saattaa olla liian kova pala purtavaksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Benjamin Källman lähti turkulaisten riveistä ja esimerkiksi viime viikonlopun 2–1-tappiossa Lahdessa avaukseen nousi 24-vuotias Joonas Lepistö, joka on väläytellyt esimerkiksi Suomen Cupissa. On kuitenkin selviö, että Veikkausliigan pelätyimmän – Petteri Forsellin sekä Källmanin muodostaman tutkaparin hajoaminen on turkulaisittain paha takaisku. Tehopotentiaalia toki on edelleen, mutta joukkueen parhaan maalintekijän ja takavuosien maalikunkun poistuminen jätti ison loven.

Dritan pelituntuma ei voi olla paras mahdollinen ja iskun paikka avauskamppailussa Turussa on Interillä. Päättyneellä kaudella Kosovon Superligassa toiseksi tulleella vierailijalla on muutamia potentiaalisia nimiä paperilla, mutta tällä hetkellä pelillisestä kunnosta on melko vaikeaa sanoa yhtikäs mitään. Inter on saanut lauantaisen Lahti-kamppailun jälkeen huilia ja sen pitäisi kaiken järjen mukaan olla valmis tulevaan koitokseen. Niukalle kotivoitolla tämän taisteluparin ensimmäinen osa hieman tuoksahtaa, mutta kupongille maistuu alle 2,5 maalia -kohde. Löytääkö Inter viimeistelijöitä taustoilta, kun Källman on poistunut?

10 euroa pelirahaa