pe 26.04. klo 18:00

FC Inter - EIF

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pakkovoiton paikka – ja nyt se tulee, sillä vastus ei päätä huimaa!

FC Interin alkukausi Veikkausliigassa on ollut ehdottomasti pettymys. Joukkueelle oli varmasti budjetoitu ensimmäiselle kolmelle kierrokselle enemmän pisteitä kuin nyt plakkariin kertyneet kaksi pojoa. EIF:ille ei ihmeitä luvattu, eikä niitä myöskään olla nähty. Evakosta pelatusta kotiavauksesta tuli sentään avauspiste. Perjantaina tammisaarelaiset joutuvat varmasti sisuuntuneen turkulaisjoukkueen kyytiin.

Tsekkaa Novibet! Jälleen toppikerroin!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Interin pelaamaa tasapeliä KuPSia vastaan voi pitää ihan hyvänä suorituksena. Bismark Ampofon paluu keskikentän sydämeen toi peliin ryhtiä, vaikka Inter kokonaisuudessaan oli toisella puoliajalla paikoitellen hätää kärsimässä. Maalissa Eero Vuorjoki teki hyviä torjuntoja, ja mikä tärkenintä, torjui ensimmäisen puoliajan lopussa rangaistuspotkun. Henkisellä puolella peli on nyt selvä: perjantaina on pakkovoiton paikka.

EIF sai AC Oulua vastaan ensimmäisellä puolikkaalla rankkarin, jonka Lucas Kaufmann iski sisään. Jatkossa ottelu oli selviytymistaistelua, eikä kummankaan joukkueen peli näyttänyt hääviltä. EIF saa kuitenkin olla tasapeliin melko tyytyväinen – sen verran kovaan linkoukseen etäisännät Vantaalla joutuivat. Turun otteluun lähtökohdat ovat haasteelliset, sillä tasoeroa isäntiin on aivan riittävästi.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
EIF johtaa AC Oulua tällä Lucas Kaufmannin rangaistuspotkumaalilla 1–0, kun kymmenen minuuttia nelivitosta on pelaamatta ⚽️

35' EIF-AC Oulu 1–0
đź“ş ruutu.fi/veikkausliiga

#Veikkausliiga #EIFACO

Novibetiltä saa kivan tasoitusvedon plakkariin. Aasialainen -1 tasoituksella maalin voitto tietää panoksen palautusta, mutta reilummilla voitoilla kuha ui katiskaan. Tämä kelpaa meille, varsinkin kun kerroin on heittämällä markkinoiden paras.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TĂ„STĂ„!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Inter ahc -1 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.