Veikkausliiga ma 25.07. klo 18:00

FC Inter - FC Honka

Inter kärsi jo toisen jättimenetyksen! Näkyykö tähtitopparin lähtö välittömästi?

Honka moukaroi edellisessä matsissaan FC Lahtea urakalla latoen taululle peräti 5–0-numerot kotiottelussaan. Inter puolestaan on ollut pahasti eksyksissä sen jälkeen, kun ykköspyssy jätti joukkueen. Viimeisimpänä joukkue kuitenkin kärsi jättimenetyksen alakerrasta. Sentään hyökkäykseen on löytynyt kiinnostavia vahvistuksia, joista tutuin ei tosin ole vielä läheskään pelikunnossa. Isännän olisi löydettävä pelaamiseensa kultainen keskitie ja tasapaino – sellaista komboa ei ole viime aikoina ainakaan tarpeeksi toisteisesti nähty.

Agon Sadiku latasi kaksi maalia, kun Honka murjoi lahtelaisia ja otti pitkästä aikaa komean voiton. Kokonaisuudessaan espoolaisten kausi on sujunut vähintäänkin kelvollisesti odotuksiin nähden ja joukkue voi olla tällä hetkellä sangen tyytyväinen kolmanteen sijaansa. HJK on edellä ainoastaan kuuden pinnan päässä pari ottelua enemmän pelanneena ja myös yhdeksän paunan erolla vieraita taulukossa johtava sarjakärki KuPS on pelannut ottelun enemmän kuin Honka.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kahdeksalla täysosumallaan maalipörssin jaetulla kolmossijalla olevan Sadikun lisäksi Rui Modesto on kunnostautunut viime aikoina tehomiehenä. Toista kokonaista kauttaan edustuksen mukana pelaava portugalilainen laituri on lunastanut vahvasti hyökkäävässä roolissa ja parissa viimeisimmässä kamppailussa mies on tehnyt kolme maalia. Modesto on nyt yhdessä neljä maalia iskeneen Jerry Voutilaisen kanssa joukkueen sisäisessä osumatilastossa toisena.

Löytääkö Inter tällä kertaa kotonaan tehoja? Edellisessä ottelussaan joukkue iski kaksi vierasmaalia Hakaa vastaan ja onnistui ensimmäistä kertaa kohtuullisesti viimeistelyssään, mutta hävisi silti 3–2-lukemin. Petteri Forsell viimeisteli molemmat joukkueensa maaleista Tehtaan kentällä ja turkulaisten tehot lepäävät tällä hetkellä pitkälti juonikkaan 31-vuotiaan harteilla.

Interin vahva Ruxin sekä Rick Kettingin muodostama topparipari hajosi, kun toisena mainittu siirtyi kotimaahansa Hollantiin. Aiemmin Benjamin Källman jätti ison loven hyökkäyspäähän ja sittemmin David Haro loukkaantui. Ensimmäinen ehti latoa alkukaudella peräti seitsemän maalia ja espanjalaislaiturikin oli ennen harmillista loukkaantumistaan iskenyt neljä osumaa Veikkausliigassa. Osasunan kakkosmiehistössä viime kaudella pelannut Joel Rodriguez tuli jo Hakaa vastaan vaihdosta sisään. Toinen hyökkäävään rooliin hankittu pelaaja on tutumpi Tobias Fagerström, joka tosin ei ole vielä edes lähellä pelikuntoa.

Interin ympärillä riittää kosolti kysymysmerkkejä ja Kettingin poistuminen tuo hyökkäyspään lisäksi ylimääräisiä kysymysmerkkejä myös alakertaan. Tässä matsissa liputetaan kauden kaksi ensimmäistä keskinäistä nimiinsä vieneen Hongan voittoa (1×2). Kohteelle saadaan Sportazalla varsin mainio kerroin! Avaa tästä pelitili ja nappaa helpot pois.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa