pe 31.05. klo 18:00

FC Inter - Haka

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peli ei kulje ja itku tulee – lisää vastapeliä!

Veikkausliigan jakautuminen kahteen kuuden joukkueen ryhmään näyttää selkeältä jo tässä vaiheessa kautta. Tosin yksittäinen piristyminen tai sulaminen kaataa äkkiä tämän skenaarion. FC Inter pelaa aivan katastrofaalista alkukautta. Turkulaisten tuska näkyy ulospäin jo räikeästikin. Haka on saanut alkukangistelun jälkeen settinsä kuntoon, joten paikka kuuden sakissa on tällä hetkellä ansaittu.

Interin takalukko sai kasvot tappiollisen VPS-ottelun jälkihaastattelussa, kun joukkueen kapteeni Juuso Hämäläinen ei pystynyt kyynelsilmin vastaamaan haastattelijan kysymyksiin. Päävalmentaja Vesa Vasara puolestaan yrittää selvitä ammatillisesta kriisistään harjoituskentällä: pelaajien olisi nyt keskityttävä vain olennaiseen. Se ei ole välttämättä kovin helppoa, kun peli ei kulje ja kuuppa on jumissa. Vasaran päällä on varmasti tällä hetkellä potkujen uhka.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Haka otti viime viikonloppuna täydet pisteet kotona AC Oululta. Suoritusta varjostaa lopun sekoilu, jossa oululaiset päästettiin kolmen maalin johdossa iholle. Vaikka Hakan peli näyttää perustasolla hyvältä, pisti lopun kaaos varmasti kannattajia mietteliääksi. Edellisessä pelissä Ilves oli aivan hirmuisesti Hakaa parempi. Tasaisuuden tavoittelu onkin Andy Smithin suojateille tavoite numero yksi. Guilherme Moraisin korttitili tuli edellisessä ottelussa täyteen.

Vaikka Haka on onnahdellut, on menestyskantaan palaaminen silti mahdollista Turussa. Kerroinasettelu on hieman yllättänyt, sillä Interin kriisi on käsin kosketeltava. Hakalle lähtee perustason yritys hyvällä kertoimella – Winnerz tarjoaa!!!

Lyö 20€ veto – täysin ilman riskiä!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille 20 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi käteisenä!

Toimi näin:

1. Siirry Winnerzille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö veto Haka ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.