UHMAPELAAJAT pe 28.01. klo 14:00

FC Inter - HIFK

HIFK:lla täysin keskentekoinen porukka!

Liigacup on kaivettu naftaliinista, ja sitä aletaan viimein pelata tänä viikonloppuna. Tästä kilpailusta ei tällä kertaa ole jaossa europaikkoja, eikä paljoa muutakaan nannaa, joten voi kuvitella joukkueiden käyttävän nämä kilpailulliset ottelut pelisysteemien ja pelaajienkin testailuun.

FC Inter lähtee tähän kauteen erittäin suurin muutoksin – sekä espanjalaisen Miguel Graun johtama valmennus että itse joukkue ovat menneet hyvin pitkälti uusiksi. Graun pelifilosofia on vielä pitkälti hämärän peitossa, mutta ihan kelvolliset rakennuspalikat miehellä on jo tässä vaiheessa. Graulla on valmennuskokemusta sekä kotimaastaan että Kyprokselta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

HIFKin palikat tuntuvat puolestaan olevan tässä vaiheessa vielä todella levällään. Sopimuspelaajien lista on lyhyt, laatu paikoitellen ohutta ja kysymyksiä herättää, kuka ottelussa tulee torjumaan maalissa, vai meneekö joukkue ns. Komorit-taktiikalla. Joitain testimiehiä varmaankin nähdään tositoimissa, jotta pelaajia saadaan tarpeeksi ottelun läpiviemiseksi. HIFK tuntuu saaneen taakseen sijoittajia, mutta itse edustusjoukkueen resursseissa se ei vielä juurikaan näy. Tilanne ei näytä ollenkaan lupaavalta.

Vaikka tässä vaiheessa moni asia on arvailujen varassa, voisi Interin tilannetta kuvailla HIFKiin verrattuna jopa ruusuiseksi. Veto lähtee siis silmää räpäyttämättä Interille. Muissa oloissa voisi puhua maxbetistä, mutta nyt jätetään jotain piippuunkin.

10 euroa pelirahaa