Veikkausliiga la 14.05. klo 17:00

FC Inter - HIFK

Petteri Forsell palaa takaisin! Beton panos ei yksin riitä turkulaisten kauhukaksikkoa vastaan

HIFK sai kauden toisen pisteensä, kun se haki AC Oulua vastaan vierastasapelin edellisessä ottelussaan. Joukkue on saanut hieman lisää vaarallisuutta vastaiskuihinsa sen jälkeen, kun uusi valmentaja saapui ruoriin. Oman pään pelaaminen tosin jättää edelleen paljon toivomisen varaa ja liikaa nojataan tähtimaalivahtiin. FC Inter on pelannut kohtuullisen alakukauden ja nyt sarjanelonen hakee voittoa tuoreella jalalla parin tappion jälkeen.

Inter on päässyt alkukaudella voiton makuun esimerkiksi HJK:ta vastaan, mutta toisaalta esimerkiksi Hakaa vastaan on tullut turpiin. Parissa edellisessä matsissa on tullut takkiin ja viimeisimpänä Honka nappasi kotikentällään pisteet todella tasaisessa ottelussa. Petteri Forsell palaa pelikiellon jälkeen takaisin kehiin ja mies onkin muodostanut pelottavan tutkaparin turkulaisten maalikunkun Benjamin Källmanin kanssa alkukaudella. Odotetun paluun luulisi piristävän Interin pallollista pelaamista ainakin Honka-otteluun verrattuna.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toisaalta nuori Markus Arsalo ajettiin ulos puolestaan Espoossa, joten 19-vuotias keskikenttämies on sivussa parissa ottelussa HIFK:ta vastaan pelattava kamppailu mukaan lukien. Vieraiden pelaajatilanteessa on kuitenkin paljon isäntiä enemmän kysymysmerkkejä ja pelaajat ovat Mika-Matti Paatelaisen miehistön kokoonpanossa vaihtuneet tiuhaan. Helsinkiläisten tuore koutsi on saanut joukkueen tekemistä jonkin verran järkevämmäksi ja AC Oulua vastaan tuli jo 1–1-tasapeli. Omassa päässä on kuitenkin edelleen sattunut melkoisia töhöilyn hetkiä.

Interin tulivoima on liikaa repaleiselle vierailijalle. Entinen Portugalin maajoukkuekassari Beto yksinään pysty voittoa takaamaan, vaikka onkin ollut alkukaudella erinomainen. Isäntä on vahva paitsi peli- myös erikoistilanteissa ja nyt supertarjoilija Forsell palaa kehiin pelikieltonsa jälkeen. Nähtäväksi jää millainen on Interin tutkaparin lauantaivire, mutta jos pitäisi ennakoida niin rumaa jälkeä helsinkiläisittäin on luvassa. Vähintään kahden maalin kotivoitolle (Inter -1,5) saadaan todella mukava kerroin ja sitä tankataan lapulle tähän koitokseen.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla

1. Avaa pelitili Sportazalle tästä

2. Tee talletus (20–200€)

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Tasoitus – FC Inter (-1,5)

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua

  • kierrätys on vain 5 x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa