Suomen Cup ke 29.06. klo 18:00

FC Inter - HJK

Onko HJK taas isoissa vaikeuksissa? Benjamin Källman esiintyy viimeistä kertaa Inter-paidassa!

HJK ei ole viime aikoina ollut pelillisesti järin vakuuttavassa vedossa. Joukkueen ongelmat alkoivat, kun pelaajatilanne oli todella haastava. Nyt hieman helpotusta on tulossa sairastuvalta, mutta konehuone erityisesti jalkojen ja vauhdin kannalta ei ole vieläkään entisensä. Inter murskasi edellisessä ottelussaan FC Lahden 5–1-numeroin ja Suomen Cupin puolella turkulaisryhmä lähetti edellisellä kierroksella SJK:n laulukuoroon.

Klubi on ollut todella repaleisella miehistöllä viime aikoina liikkeellä. Lisäksi Jair Silvan rikostuomio ja sopimuksen purkaminen syvensivät vaikeuksia entisestään. Roope Riski puuttuu jälleen kehistä, kuten myös Riku Riski. Alakerrasta tuorein poissaolija on Joona Toivio, joka kärsii jalkavammasta ja puuttuu kokoonpanosta heinäkuun loppuun saakka. Valtteri Morèn oli jo ennestään sivussa. Hieman tilanne on pian helpottumassa, sillä hyvän tovin sivussa olleet Santeri Väänänen sekä Miska Ylitolva ovat palanneet Perparim Hetemajn tavoin harjoituksiin. Johannes Yli-Kokko on HJK:n verkkosivujen mukaan ollut sairaana, mikä vaikuttanee niin ikään peluutukseen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HJK on hävinnyt Veikkausliigassa perättäisissä otteluissa AC Oululle kotonaan 0–1- sekä vieraissa Maarianhaminan IFK:lle 2–1-lukemin. Ainoastaan loukkaantumisten piikkiin ei Klubi voi missään tapauksessa laittaa tappioitaan. Tuloksellisesti turkulaisisäntä on ollut viime aikoina reilusti vahvempi ja se marssittanee tähän Suomen Cupin puolivälierään varsin kilpailukykyisen kokoonpanon. Voisi kuvitella, että ainakin ulkomaille pian siirtyvä ja ainakin toistaiseksi viimeisen ottelunsa Interin paidassa keskiviikkona pelaava maalipyssy Benjamin Källman on avauksessa.

Inter on taitava joukkue ja se pystyy iskemään HJK:n nykyisiin heikkouksiin erinomaisesti. Kauden ensimmäisen kohtaamisen turkulaisjoukkue voitti Helsingissä huhtikuussa peräti maalein 1–4. Helsinkiläisillä on ollut viime aikoina todella tukkoista ja nyt vastustajan taso on korkea – kotivoitto ei olisi yllätys ja siihen tartutaan kiinni (1×2 – Inter). Avaa tästä pelitili TurboVegasille, josta löydät maukkaimman valikoiman Suomen Cup -kohteet sekä parhaat kertoimet.

10 euroa pelirahaa