Veikkausliiga pe 29.04. klo 18:00

FC Inter - IFK Mariehamn

Paluu Veritakselle!

Veritas-stadionin nurmi on pelikunnossa, joten tältäkin osin Veikkausliigassa aletaan palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen. Vielä kun saataisiin yleisöä katsomoon! Sekä FC Inter että IFK Mariehamn plaanaavat myötätuulessa, joten senkin myötä luvassa on mukava kamppailu. Illan vieraat jopa ovat ilman tappiota tähän mennessä sarjapeleissä, mikä on viime kauden taaperrukseen melkoinen parannus.

FC Inter aiheutti Klubille melkoisen järkytyksen haettuaan Töölöstä vieraspisteet numeroin 1-4. Turkulaisille onnistui ottelussa ylöspäin käytännössä kaikki, eikä noista murskajaisista voi liian pitkälle vietyjä johtopäätöksiä tehdä – Inter ei ole muutoin vakuuttanut täysin millään osa-alueella. Henkisesti voitto oli kuitenkin varmasti iso. Poissaoloja illan isännillä on kourallinen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Kolmen tasurin jatkoksi saarelaiset ottivat voiton AC Oulusta. IFK:n molemmat maalit syntyivät erikoistilanteista. Maaliodottamaa saarelaiset ovat alkukaudesta luoneet aika mukavasti, ja vastustajien paikkoja on pystytty torppaamaan kiitettävästi. Terveessä joukkueessa on mukavasti kisailua avauksen paikoista. Keskikentän konkari Mohammed Abubakari on joukkueen kenties tärkein osa pelinrakentelussa.

FC Inter nauttii Klubi-voitostaan pientä yliarvostusta, ja pieni vastapeli on tähän paikallaan. Colossus-vedoistaan tuttu Mr Green tarjoaa hyvää hintaa sille, että IFK Mariehamn poistuu merelle vähintään piste mukanaan. Kannattaa samalla ottaa tarjous talteen!

10 euroa pelirahaa