ke 12.06. klo 18:00

FC Inter - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Turussa on herätty – ja nyt sen voi tuntea nahoissaan Ilves!

FC Interin pahin kriisi näyttäisi olevan ohi. Alla on kaksi voittoa, jotka ovat varmasti olleet henkisesti todella suuren helpotuksen lähteitä. Ilveksen voittoputkea on sen sijaan seurannut kolmen voitottoman ottelun suvantokausi. Joukkueet ovat siis hakemassa suuntaansa. Interille Ilves on todella kova mittari – ja tupsukorvien puolestaan pitäisi saada voittotili jälleen auki, ettei kauden toinen kriisi ole tosiasia.

XLBetin ilmaisvetojen sarja on vastustamaton!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Inter kohtasi Ilveksen vieraissa keskellä pahinta kriisiään, eikä siitä ottelusta jäänyt lapsille kertomista. Tämän jälkeen turkulaiset ovat saaneet hasardiherkän puolustuksensa toimimaan huomattavasti paremmin. Heikko FC Lahti kaatui viikonloppuna varmasti, mutta keskiviikon vastus on paria luokkaa lahtelaisia laadukkaampi. Juuso Hämäläinen on isänniltä pelikiellossa, mutta loukkaantumisia ei pitäisi olla kovin montaa kappaletta.

Ilvekseltä on poissa kortit täyteen ottanut Joona Veteli. Jorginho puolestaan palaa pelikiellosta kokoonpanoon. Loukkaantumisia on kaikella todennäköisyydellä pari kolme kappaletta. Ilves on pelannut tasaisia otteluita sarjan kärkijoukkueita vastaan. Niinpä viimeaikaisesta laihemmasta saldosta ei tarvitse aivan hirmuisen huolissaan olla. Tästä ottelusta pisteet olisivat tarpeen, tai sarjan kärki katoaa horisonttiin.

Inter on markkinoilla selkeä altavastaaja – ja täytyy kyllä todeta, että kertoimet ovat liiaksi vieraille kallellaan. Yli kolmen kertoimilla saadaan kotivoittoon peliä. Momentum on nyt isäntien puolella, vaikkei Ilvestä voi vastustajana aliarvioidakaan.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto FC Inter 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.