Veikkausliiga la 28.05. klo 17:00

FC Inter - Ilves

Tässä matsissa ei peruutella! Ilveksellä on iskun paikka Turussa

FC Inter saa lauantaina vieraita, kun odotuksiin nähden vahvaa alkukautta nuorella miehistöllään vääntävä Ilves saapuu Veritas Stadionille. Interillä on ollut alkukaudella yllättäviäkin vaikeuksia ja se on kärsinyt jo lukuisia pistemenetyksiä. Hyökkäyspäässä joukkueella toki on kulkenut, eikä vähiten kivikovan tehokaksikkonsa ansiosta. Helppoihin virheisiin ei olisi kuitenkaan varaa, sillä vastustaja iskee lujaa ja suoraviivaisesti tilanteenvaihdoissa. Tupsukorvat on ollut yksi alkukauden tehkkaimmista joukkueista.

Toni Kallion luotsaamalla miehistöllä on allaan pari nollapeliä, kun ensin se kaatoi kotonaan MIFK:n 1–0-lukemin ja pelasi sittemmin Honkaa vastaan maalittoman tasapelin Espoossa. Turussa viihdettä on tarjolla ja kahden hyökkäysorientoituneen ryhmän taistelusta ei voi puuttua maaleja. Inter hallinnee palloa, mutta Ilves on jo alkukaudella iskenyt kahdeksassa ottelussa 12 maalia, joista iso osa on tullut nimenomaan vastaiskuista. Joukkueen paras maalintekijä neljällä osumallaan on ollut 19-vuotias huippulupaus Kai Meriluoto.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Inter ei ole loistanut täysin odotetulla tavalla ainakaan puolustussuuntaan, kun se on imuroinut yhdeksässä pelaamassaan kamppailussa peräti 12 maalia. Lukema on ennakoiduista kärkiryhmistä selvästi suurin. Toki on ymmärrettävää, että alussa on pientä hakemista – onhan joukkueen puolustuspermanentti uusiutunut rankasti viime kaudesta. Ilveksellä on kuitenkin Rick Kettingin johtamaa alakertaa vastaan selkeä iskun paikka. Toisaalta hyökkäyspäässä Inter on niin ikään ollut tuhoisa.

Petteri Forsell on Veikkausliiga-tasolla edelleen ylivoimainen pelintekijä ja arvokas ase etenkin hyökkäyssuuntaan. Kun väkkärän tutkaparina häärii sarjan maalintekijäeliittiin kuuluva Benjamin Källman, voi uhkakuvia maalailla vastustajalle kuin vastustajalle jokaisessa ottelussa. Tällä kertaa on vaikeaa uskoa, että ottelusta tulisi mikään puolustuskyttäily – eiköhän se ole urku auki ja 90-minuuttinen täyttä tykitystä tiedossa. Melko avointa matsia sopii odottaa, joten yli 2,5 maalille tarjotut kertoimet maistuvat mainiosti.

10 euroa pelirahaa