la 30.03. klo 15:00

FC Inter - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigacupin finaalissa pelipäätökseen vaikuttaa yksi selkeä tekijä!

Kotimaan futiskauden ensimmäinen pytty on jaossa lauantaina, kun FC Inter ja KuPS taistelevat liigacupin voitosta. Molemmat finaalijoukkueet ovat tänä vuonna mitalisuosikkien joukossa. HJK ei panostanut liigacupiin, joten se ei ollut turnauksen pudotuspeleissä enää mukana. Liigacupin arvostus ei ole kannattajienkaan keskuudessa kovinkaan korkealla – liigajoukkueille sen merkitys on varmasti laadukkaiden otteluiden saaminen pre-seasonille.

Vesa Vasara tarttui Interin ruoriin Jarkko Wissin saatua lähtökäskyn. Talvella on nähty pirteä, joskin hieman ailahteleva turkulaisjoukkue. Tosin talven tuloksia ei kannata mitenkään ylianalysoida. Joukkueella on mitat täyttävä runko, joka pystyy toteuttamaan Vasaran pallonhallintafutista. Darren Smith ja Jean Botué ovat kärjessä laatuhyökkääjiä. Välierässä vajaamiehiseksi joutunut Ilves kaatui Botuén maalilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Jani Meriläinen

@J_Merilainen
Huomenna pelataan Liigacupin voitosta Veritas Stadionilla. Neljättä kertaa finaalissa pelaavan Interin toistaiseksi ainoa voitto on vuodelta 2008.

Liput matsiin: tiketti.fi/fc-inter-kups-…

@FCInterTurku #veikkausliiga #liigacup

📸 Tero Wester

Viime kauden jälkeen pääomistaja Ari Lahti kertoi, ettei Kallaveden rannoille kanneta enää rahaa säkkikaupalla, vaan joukkue joutuu tulemaan toimeen vähemmällä. Kaikkein kalleimmat pelaajat jäävät nyt ostamatta, mutta esimerkiksi valmentajakaksikkoon Jani Honkavaara – Sixten Boström on satsattu vahvasti. Kuopiossa varmasti miellyttää paikallisen värin näkyvyyttä joukkueessa. Joukkue on näyttänyt talvella hyvältä, ja varmasti vielä menee eteenpäin sarjakauden kuluessa.

Joukkueiden tasoero ei ole hirmuinen, joten kotietu on tässä matsissa ratkaisevassa asemassa, kun vetovalintoja tehdään. Näillä kertoimilla Inter on ehdoton valinta, sillä kotona sen kuuluu olla jonkinlainen suosikki.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.