Veikkausliiga la 22.07. klo 17:00

FC Inter - SJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SJK ei ole vieläkään hävinnyt vieraissa – jatkuuko Interin voitoton jakso?

Lauantaina Veikkausliigan jaetulla kärkisijalla majaileva SJK matkaa FC Interin vieraaksi. Kumpikaan joukkueista ei otteluun varsinaisessa huippuvireessä lähde, mutta SJK on kauden mittaan saanut hinattua pelillisen tason erittäin korkealle, joten vieraissakin se nousee maltilliseksi suosikiksi. Inter toki on ollut tällä kaudella vahva kotiyleisön edessä, mutta viime aikoina tahti on hieman hiipunut.

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

Interin heinäkuu ei ole sujunut toiveiden mukaisesti, sillä neljästä ottelusta saldona on vain kaksi tasapeliä. VPS vei kaksi kohtaamista tylysti yhteismaalein 5-0, mutta viimeisimpänä Inter sai niin ikään kelvollisen tuloksen aikaiseksi, kun KuPSin hallinnasta huolimatta matsi päättyi tasalukemiin 1-1. Juuso Hämäläisen poissaolo on tuonut haasteita alakertaan ja viimeisimpänä Inter päätti vahvistaa puolustuslinjaa hankkimalla Nikko Boxallin loppukauden mittaisella sopimuksella.

SJK:n kausi on sujunut komeasti ja kierrokseen lähdettäessä se löytyy piikkipaikalta tasapisteissä KuPSin kanssa, mutta SJK:lla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Edellisellä kierroksella Lahtea vastaan oli tyytyminen tasapeliin, mutta kokoonpanotilanteeseen on tulossa parannusta, kun pelikiellon takia sivussa ollut maalitykki Jamie Moreno palaa vieraiden yläkertaan. SJK:n kohdalla maalivahtipeliä kannattaa seurata ainakin parin ottelun ajan, sillä alkukaudesta viimeisenä lukkona toiminut Ovie Ejeheri vaihtoi maisemaa ja hänen tilalleen hankittiin jo Lahtea vastaan debytoinut Krisjanis Zviedris.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK kohtaa lauantaina Veikkausliigan vierasottelussa FC Interin klo 17:00, SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez pohtii tulevaa ottelua, sarjatilannetta ja lähettää terveiset kannattajille.

Lisää SJK:n ennakosta:
👉 sjk.fi/ennakot/fc-int…

#SJKfi #Veikkausliiga #INTSJK

Vedonlyöntimarkkina on ainakin alustavasti asettanut Interin ennakkosuosikiksi, mutta Uhmapelaajien papereissa näin ei kuitenkaan ole. SJK on ollut tasaisen tappava läpi kauden ja vaikka edellisissä otteluissa maalitehtailu on jättänyt parantamisen varaa, tulee Morenon paluu olemaan iso plussa vieraille. Pientä betsiä päästään painamaan SJK:lle +0 tasoituksella, eli tasapelillä panos saadaan takaisin.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – SJK +0” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.