Veikkausliiga su 31.10. klo 17:00

FC Inter - SJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SJK ei kumartele ketään! Huipentaako Jani Honkavaaran hurjavireinen miehistö kautensa kolmossijaan?

Inter ja SJK pelaavat vastakkain kauden viimeisellä Veikkausliiga-kierroksella, jolle ryhmät lähtevät tasapisteissä sarjan jaetulla kolmospaikalla. Inter voitti keskiviikkona Ilveksen ja SJK pelasi kelvollisen kotitasapelin mestaruudesta taistelevaa KuPSia vastaan. Kolmossija kiinnostanee molempia maaliahneita joukkueita, mutta peruuttelua tuskin on tiedossa.

Sekä Inter että SJK ovat varmistaneet paikkansa eurokarsinnoissa ensi kaudelle, joten viimeiselle Veikkausliiga-kierrokselle panoksena on kolmossija sarjassa. Vierailija on pelannut tappioitta koko jatkosarjan ja saalistanut neljässä ottelussaan kahdella tasapelillä ja yhtä monella voitolla kahdeksan pistettä. Tällä otannalla joukkue on ollut hurjassa maalintekovireessä iskien pallon nuottaan peräti 11 kertaa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Inter on kärsinyt pahat pistemenetykset nin kotonaan KuPSia kuin vieraissa HJK:ta vastaan, eikä se ole saanut ulosmitattua täysin parastaan kauden loppuhetkillä. Toistaiseksi joukkueella on kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet pitää kiinni sijoituksestaan. Ajoittain ailahteleva vieraiden alakerta saattaa olla terävien turkulaisiskujen kanssa vaikeuksissa, mutta toisaalta SJK:n hyökkäyspelaaminen on todella vakuuttavalla tasolla ja siinä on mieletön määrä variaatioita.

Uhmapelaajat uskoo, että viimeisessä taistelussa ei lähdetä peruuttelemaan. Molemmat joukkueet pääsevät kamppailuun lähes parhaimmalla kokoonpanollaan ja molemmilla on reilusti taitoa ryhmissään. Jani Honkavaaran miehistön syysvire on ollut huimaa seurattavaa, mutta isossa kuvassa myös Inter on nostanut tasoaan kauden edetessä. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy vähintään kolme maalia (yli 2,5). Näistä ryhmistä kauden loppumetreillä sarjan parhaita joukkueita on pystynyt pahemmin haavoittamaan vierailija. SJK:n kertoimet houkuttelevat jossain määrin, mutta tällä kertaa pitäydytään turvallisemmassa runsasmaalisuudessa.