Kakkonen to 07.07. klo 19:00

FC Jazz - GrIFK

FC Jazzin suosikkiasemaa liioitellaan!

Kakkosen B-lohko on laadukas ja keskikastiltaan hyvin tasainen, ja moni joukkue joutuu vielä tekemään hartiavoimin töitä putoamispeikon pitämiseksi loitolla. Lohkon ottelut ovat olleet keskimäärin viihdyttäviä ja maalirikkaita – tästä kertovat esim. Jazzin tilastot, joiden mukaan porilaisten ottelussa on tehty ottelua kohden keskimäärin 4,6 maalia. Illan vastustajan Grankulla IFK:n matsit eivät nekään mitenkään kuivia ole olleet.

Jazz katkaisi voitottoman putkensa, kun se haki lohkon heittopussilta KaaPolta puhtaan 0-5 voiton. Lyon Dantas Firmino oli ottelussa jälleen elementissään, ja tykitti kaksi maalia. Joukkue piti nollat, mikä oli kuluvalla sarjakaudella ensimmäinen kerta. Porilaisten terveystilanne on hyvä, mutta alkuviikosta armeijan harmaisiin siirtyi pari peluria, mikä kaventaa porilaisten pakkaa jonkun verran.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

GrIFK otti tasaisessa ottelussa voiton VJS:stä, ja tappiottomien otteluiden sarja on nyt kolmen matsin mittainen. Tasapelikään ei olisi ollut väärä tulos ottelun tapahtumiin nähden, ja lopussa VJS pisti melkoista painetta Granin päätyyn. Granin peli on parhaimmillaan oikein nättiä, mutta joukkueen alakerralla on taipumusta ajoittaisiin hasardihetkiin.

Ottelu on lähtökohtaisesti runsasmaalisuuteen päin kallellaan, mutta markkinoilla tästä ei saa sen kummemmin etua, sillä totals-raja on jo valmiiksi korkealla. Jazzin suosikkiasema on sen sijaan laitettu liian isoksi, joten pientä altavastaajavetoa päästään Granille laittamaan. Veto laitetaan TurboVegasille, joka kattaa kotimaisen urheilun mukavasti, eikä kertoimissakaan ei ole valittamista!

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa