Kakkonen to 04.08. klo 19:00

FC Jazz - MuSa

Porissa kova derby ja peli-idea on kukinnollaan!

Porissa taitaa olla pienoinen jalkapallobuumi menossa. Edellisessä Kakkosen derbyssä FC Jazzin ja MuSan välillä meni 2000 katsojan raja rikki, eikä vähempää odoteta myöskään torstaina, jolloin Jazz isännöi paikallisvastustajaa Porin stadionilla. Lehtijutussa molempien seurojen pomot juttelivat avoimesti jopa yhdistymisestä, ja Porin jalkapallon nostamisesta korkeammalle tasolle yhteisvoimin. Elämme ihmeellisiä aikoja.

Molemmat joukkueet ovat saaneet kesän mittaan pelin hyvään kuosiin, ja Jazz kolkuttelee jo sarjataulukon kärkipaikkoja. MuSa on vielä tasaisen lohkon keskivaiheilla – johtuen pääasiassa hitaasta alusta sarjaan. Jazzin aseena on ollut suunnaton tulivoima, josta on isossa roolissa vastannut brassivahvistus Firmino. Toisaalta MuSa on viime otteluissa ollut alakerraltaan hyvinkin tiivis.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Viimeksi joukkueet derbyilivät heinäkuussa, jolloin Jazz oli lukemin 0-2 parempi. Ilman kokoonpanohuolia otteluun saapuva Jazz on lievä suosikki, mutta ei Salamaa voi ottelusta mitenkään ulos laskea. Ville Ulanen on erinomainen valmentaja vastustajan heikkouksien etsimisessä, joten ottelusta on odotettavissa tiukkaa taistelua.

Paras idea tiukkaan derbyyn on underi. Linja on odotetun korkealla, kun markkinat katselevat lähinnä tilastoja. Korkeintaan kolmesta maalista saa melko mukavan kertoimen, eikä tätä tilaisuutta sovi jättää käyttämättä. Toisilleen läpikotaisin tutut joukkueet tietävät toistensa metkut, eikä maaliodottama nyt ihan näin korkealla sentään ole. Mr Green tarjoaa tähän hyvää, ja sinne suuntaamme – uuden asiakkaan edut suorastaan kiiltävät silmissä!

10 euroa pelirahaa