ti 12.12. klo 22:00

FC Kööpenhamina - Galatasaray

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vain voitto kelpaa! Räjäyttääkö Mestarien liigan sensaatiojoukkue Parkenin liitoksistaan pudotuspelipaikalla?

FC Kööpenhamina voi jysäyttää tiistaina kotiyleisönsä edessä melkoisen pommin, kun se on erittäin lähellä pudotuspelipaikkaa Mestarien liigassa. Lohkon tilanne on edelleen kimurantti ja Galatasaray vastustajana laadukas. Ottelu on panostensa puolesta kutkuttavin koko tiistain kattauksessa – molemmat joukkueet haluavat raapia voiton!

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Galatasaray sai edellisellä kierroksella yhden lukuisista Manchester Unitedin kuluvalla kaudella jakelemista lahjapaketeista, kun Erik ten Hagin miehistö suli turkkilaisten vieraana erityisesti maalivahti André Onanan töppäilyjen ansiosta tasapeliin. Voitolla vierailija olisi kotijoukkueen tavoin varmuudella jatkopeleissä. Tasapeli ei kelpaa kummallekaan, koska se avaisi Manchester Unitedille mahdollisuuden kiilata jatkoon kotivoitolla – ten Hagin joukoilla on vastassaan täysin panoksetta pelaava Bayern München.

F.C. København

@FCKobenhavn
𝟮𝟰𝗛 𝘁𝗼 𝗴𝗼 ⏳✨

#UCL #fcklive

Köpiksen ylpeydelle marraskuu oli sensaatiomainen. Ensin joukkue nappasi kotonaan Parkenilla huikeassa ottelussa 4–3-voiton nimenomaan Manchester Unitedista, minkä jälkeen Bayern Münchenin vieraana kyytiin tarttui maalittomalla tasurilla todella arvokas piste. On selvää, että kööpenhaminalaisten katseet ovat tällä hetkellä tiukasti europeleissä ja se on osaltaan vaatinut veronsa myös kotimaan kentillä. Mestarien liigassa joukkue on hurmoksessa ja europöhinä on vallannut totaalisesti Tanskan pääkaupungin.

Isäntien pelaajatilanteessa ei ole muutoksia ja joukkue lähtee otteluun minimaalisilla muutoksilla edellisiin pariin kierrokseen peilattuna. Puolustaja Birger Melingin voi laskea ainoaksi merkittäväksi poissaolijaksi. Myös loukkaantumisten osalta joukkueiden välinen tilanne on todella tasainen, sillä vierailla ykköstoppari Davinson Sanchez lienee edelleen sivussa.

Ottelussa pelataan isoista asioista, mutta samaan aikaan molemmat haluavat voittaa. Kööpenhamina ei ole lähtenyt peruuttelemaan kotiotteluissaan edes Manchester Unitedia tai Bayern Müncheniä vastaan, joten se tuskin on agendalla pudotuspelipaikan ratkaisevassa ottelussa. Toisaalta Galatasaray on erittäin vahvasti hyökkäysorientoitunut ryhmä, jonka suurimmat heikkoudet löytyvät puolustuspäästä. Näistä lähtökohdista yli 3,5 maalia on Uhmapelaajien betsivalinta.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Yhteensä – yli 3,5 maalia kertoimella 2,40.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.