ti 13.02. klo 22:00

FC Kööpenhamina - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mestarien liigan jättisensaatio tuulimyllyssä! Rankaiseeko Manchester City tylysti heti avausottelussa?

Sensaatiomaisesti Mestarien liigan alkulohkovaiheessa suorittaneella FC Kööpenhaminalla ei olisi juuri huonompi arpaonni voinut käydä. Manchester City marssii tiistaina Parkenille ensimmäisen pudotupelikierroksen avausosaan täysin terveenä ja isännille saattaa olla luvassa kylmää kyytiä. Huippuvireeseen päässeellä vierailijalla on lähiaikoina tiedossa melkoista ottelurumbaa, joten otteluparin ratkaiseminen jo avausosassa toisi ainakin teoriassa isosti helpotusta vieraille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa herkullinen 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime vuosina Manchester City on saanut nautiskella Mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella useaan otteeseen järkälemäisiä altavastaajia vastaan, eikä tämä vuosi ole poikkeus. FC Kööpenhaminalta ei toki voi ottaa mitään pois – joukkue suoriutui sensaatiomaisesti alkulohkossa jättäen taakseen esimerkiksi Cityn paikallisvastustajan Manchester Unitedin. Pep Guardiolan kavalkadi on kuitenkin hieman korkeamman kaliiperin testi, josta isäntä ei selviä.

F.C. København

@FCKobenhavn
𝗠𝗗-𝟭 - Back in Parken📍🏟️

#fcklive

Parkenin yleisö on varmasti haltioissaan, kun se pääsee näkemään maailman ykkösnimiä, kuten viikonloppuna reilusti huilia 2–0-voitossa Evertonia vastaan saaneen Kevin De Bruynen sekä matsin molemmat osumat viimeistelleen Erling Haalandin. Todennäköisesti isäntien puolustus ei ole aivan yhtä haltioissaan, sillä melkoiseen tuulimyllyyn se auttamatta joutuu.

Valtavassa roolissa kööpenhaminalaisten jatkopaikkaa varmistamassa ollut Lukas Lerager on pelikiellossa tiistaina. Kun tähän lisätään, että Birger Meling lienee yhä sivussa ja Nicolai Boilesen puuttuu parin pitkäaikaisloukkaantuneen ohella, näyttää isäntien vuori entistä mahdottomammalta kiivettäväksi. Betsivalinnaksi avauskamppailussa otetaan, että vierailija viimeistelee vähintään kolme täysosumaa (Manchester City yhteensä – yli 2,5 maalia).

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Mestarien liiga -betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Sinun tarvitsee tallettaa vain 25€ saadaksesi edun. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan – kerroinrajoitusta ei ole.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.