Suomen Cup ti 14.06. klo 18:30

FC Lahti - Atlantis

FC Lahden arpaonni jatkuu Cupissa!

FC Lahdella on Cupissa sangen hyvä arpaonni, sillä vastaan on tähän mennessä tullut vain aladivarijoukkueita. Lahtelaiset ovat tähän mennessä kerenneet pudottamaan Kolmosessa pelaavat Kuopion Elon ja Haminan Pallo-Kissat sekä kakkosessa pelaavan yhteistyöseura Reippaan. Myös Atlantis on välttänyt tähän asti pääsarjajoukkueet cupissa – viime kierroksella vastassa oli samassa lohkossa Kakkosessa pelaava JIPPO.

FC Lahden kausi Veikkausliigassa ei ole ollut helppo, ja joukkue on tällä hetkellä kymmenentenä sarjataulukossa. Otteet ovat heitelleet, eivätkä kevään sekoilut kotikentän kanssa helpottaneet yhtään urakkaa. Cupissa alasarjajoukkueet ovat kyllä pudonneet lahtelaisille selvästi. Tästä ottelusta Kuhnureilta puuttuu useampi pelaaja loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi maajoukkueidensa mukana ovat Edvards Emsis sekä Altin Zeqiri. Junnuista nostetaan pelaajia paikkaamaan vajetta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Atlantiksella on Kakkosen tasolle aika mukava nippu, mutta joukkue onnahtelee välillä yllättävästi: hienoa cup-voittoa Joensuussa seurasivat tappiot LaPalle ja Kiffenille. Varsinkin LaPa-tappio kahden maalin johdosta ja kahden oman maalin jälkeen menee mystikko-osastolle. Lahtelaisten on varottava Mustapha Cokeria, joka on osunut tolppien väliin sekä cupissa että sarjassa.

FC Lahti on poissaoloistaan huolimatta iso suosikki tässä taistossa. Molemmat joukkueet ovat overiin päin kallellaan, ja tästä pitäisi tulla viihdyttävä matsi. Totals-linja on syystäkin korkealla, ja korkeallakin linjalla lähdetään overiin mukaan. Äänestetään siis runsasmaalisuuden puolesta Hiihtiksellä.

10 euroa pelirahaa