Veikkausliiga pe 29.04. klo 18:00

FC Lahti - FC Honka

Hurja Honka hakee haulit himaan Hiihtikseltä!

FC Lahti on päässyt viemään kotiottelunsa Hiihtikselle, joka edelleen on lajipuritaanien näkökulmasta kenties epäsopivin paikka jalkapallo-ottelun läpiviemiseen. Hiihtiksen nurmi orasti KuPS-ottelussa sen verran, että ottelu saatiin pelattua kunnialla. Kylmät kelit ovat tuskin vieneet nurmea paljon paremmaksi.

FC Lahden vuotava puolustus on alkanut näyttää paremmalta, mutta maaleja joukkue on tehnyt vasta sekaisin olevaa HIFKiä vastaan. Joka tapauksessa viime aikojen ryhdikkäämmällä pelillä Kuhnurit antavat itselleen mahdollisuuden pisteisiin. Parannettavaa Honkaa vastaan on, sillä Liigacupissa Honka oli lukemin 4-0 parempi. Kokoonpanotilanne lahtelaisilla paranee, poissa on enää pari kolme peluria.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

FC Honka murskasi SJK:n 5-1, ja pelasi todella komean pelin. Monipuolinen hyökkäyspeli koitui seinäjokisten surmaksi, ja espoolaiset näyttävät nyt siltä, miltä kauden ideajoukkueen tulee näyttääkin. Honka vyöryy ylös laajalla rintamalla, ja ratkaisuvoimaa löytyy monelta pelaajalta. Syöttöpeli kulkee tällä hetkellä todella liukkaasti.

Sen verran tasapainoisempi ryhmittymä Honka on, että tähän lätkäistään vierasvoittoa. Hiihtiksen nurmi voi tuoda omat yllätyksensä, mutta tasoeroa joukkueiden välillä on aivan tarpeeksi, jotta Honka pystyy tässä ottamaan voiton. Betive antaa kertoimeksi kakkosta, mikä riittää mukavasti.

10 euroa pelirahaa