Veikkausliiga to 12.05. klo 18:00

FC Lahti - HJK

Olosuhteet pelivalinnan avaimena!

Torstaina Hiihtostadionilla tullaan näkemään FC Lahden ja HJK:n välinen ottelu, jonka olosuhteet herättävät etukäteen hieman kysymyksiä. Hiihtiksen nurmi nyt ei lähtökohtaisestikaan ole missään tähtikunnossa, ja päivän mittaan maahan kerääntyvä sade antaa lisää arvoituksellisuutta olosuhteisiin. Tämä voi olla isännille hyvä asia – tai sitten sekään ei auta sekavahkoa kautta pelannutta Lahtea.

Kumpikaan joukkue ei ole varsinaisesti vakuuttanut alkukaudella. FC Lahti kiillotti kilpeään kriisijoukkue SJK:n kustannuksella, ja hankki pisteet Seinäjoelta nousujohteisen esityksen jälkeen. Pallollisesti taitavaa Klubia vastaan pelisysteemin pitäisi olla kristallinkirkas kaikille pelaajille, tai hankaluuksia on tiedossa. Kokoonpanotilanne on paranemaan päin – poissa ovat vain Lassi Järvenpää sekä Kevin Kouassivi-Benissan, joka Klubin sopimuspelaajana ei saa pelata omaa seuraansa vastaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

HJK voitti Ilveksen lopulta 2-1, vaikka oli tupsukorvien kanssa pitkään vaikeuksissa. Pisteitä Klubille on ropissut kiitettävään tahtiin, mutta mitenkään erityisen vakuuttavaa ei meno kentällä ole koko aikaa ollut. Toni Koskela peluuttaa laajan rosterin joukkuetta tehokkaasti kierrättäen – tähän asti tositoimissa on nähty kahden avauksen verran porukkaa. Poissaoloja on kourallinen, mutta Klubin kantokyky loukkaantumisiin on parempi kuin keskiverto Veikkausliiga-joukkueella.

Klubia ei tee mieli saatavilla kertoimilla pelata, eikä Lahteenkaan kohdistu haluja rahalliseen kannanottoon. Lahti ei ole enää aivan niin levoton joukkue, kuin alkukaudella. Klubin peleissä maaleja on syntynyt suhteellisen säästeliäästi. Niinpä underi on tämän ottelun ehdottomasti paras pelikohde. Turbo tuikkaa tähän topit, joten lähde sinäkin jo tämän buukkerin matkaan!

10 euroa pelirahaa