ti 27.02. klo 14:00

FC Lahti - HJK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ykkösjoukkue leirillä ja Hupiklubi liigacupissa – tilanne vaatii vetoja!

FC Lahti ja HJK ottavat Liigacupissa yhteen tiistaina klo 14. Mitään hiihtolomariehaa ei ottelusta saada aikaiseksi, sillä matsi pelataan poliisin päätöksellä ilman yleisöä. Panoksena ottelussa on Liigacupin välieräpaikka: voitolla FC Lahti varmistaisi lohkovoiton, mikä tarkoittaisi välieräpaikkaa turnauksessa. Klubilla on tämän ottelun jälkeen vielä yksi ottelu jäljellä lohkossa.

Perjantaina Kuhnurit olivat jo lipumassa voittoon IFK Mariehamnista, kunnes saarelaiset tulivat lisäajalla tasoihin. Tasoitus tuli lahtelaisten ryhmitysvirheestä, ja muuten hyvin sujunut matsi sai nolon lopun. Maalinteossa FC Lahdelta onnistui jälleen Colin Odutayo. Tämän ottelun jälkeen joukkue lähtee leireilemään Espanjaan. Nuori maalivahti Osku Maukonen on jo alkuviikosta U17-maajoukkueen mukana. Perjantain ottelussa oli kourallinen poissaolijoita.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
FC Lahti johtaa IFK Mariehamnia tauolla 1–0 tällä Colin Odutayon erikoistilannemaalilla ⚽️

Vielä ehdit mukaan toiselle jaksolle:
đź–Ą ruutu.fi/stream/4478971

#veikkausliiga #liigacup

HJK matkusti omalle harjoitusleirilleen jo viikolla, mikä tarkoittaa sitä, että seuran värejä puolustaa tiistain ottelussa Ykkösessä pelaava Klubi 04. Tämä sama kaava on toistunut parina aikaisempanakin vuonna, joten lahtelaisten urakka kevenee tiistaina oleellisesti. Toki Klubi nollanelkussa on taitavia ja nousevia nuoria pelaajia, jotka haluavat näyttää osaamistaan liigavauhdissa.

Harjoitusotteluissa Ykkösliigan joukkueita vastaan Klubi 04 on pelannut hyvin, mutta parhaalla mahdollisella kokoonpanolla matsiin tuleva FC Lahti voi olla liian kova vastus. Alkuperäiset kertoimet ovat romahtaneet, mutta etua on vieläkin tarjolla. Veto otetaan vähintään kahden maalin kotivoitosta.

Näin teet tällä vedolla lähes viisi kymppiä voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ FC Lahden händärille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto FC Lahti -1.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.