Veikkausliiga la 02.07. klo 18:00

FC Lahti - Inter

FC Inter menetti hyökkääjätähtensä! Näkyykö Benjamin Källmanin lähtö heti tuloksissa?

Valmentajaansa edellisviikonlopun turpasaunan jälkeen vaihtaneen FC Lahden mahdollisuus ottaa revanssi Interistä tulee heti lauantaina. Joukkue pelasi tiistaina vahvan kamppailun Suomen Cupissa JäPSiä vastaan, mutta myös vierailija on jo yhden cup-matsin tällä viikolla pelannut. Turkulaisjoukkue eteni pitkän kaavan kautta jatkoon HJK:ta vastaan.

FC Lahti on pelannut surkean alkukauden ja edellisviikonlopun jälkeen seurajohto teki omat liikkeensä potkimalla Ilir Zenelin pihalle ja pestaamalla uudeksi päävalmentajaksi entise RoPS-luotsin Mikko Mannilan. Urakka uudessa pestissä käynnistyi miehen osalta melko vahvasti, kun isäntä nappasi jatkopaikan Suomen Cupissa JäPSiä vastaan. Inter on lahtelaisille jättimäinen haaste, mistä saatiin osviittaa Turussa viikkoa takaperin, kun nälkäinen isäntä vei Veritasilla pelatun ottelun nimiinsä murskaavasti 5–1-lukemin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Paljon on ehtinyt tapahtua viikon aikana. Missä Lahti on ehtinyt vaihtaa valmentajaansa, on takavuosien Veikkausliiga-maalikuningas Benjamin Källman jättänyt Turun taakseen. Petteri Forsellin kanssa yhden koko pääsarjan kovimmista tehoduoista muodostaneen hyökkääjän menetys on kova paikka Interille ja se voi näkyä hieman tekemisessä. Toki joukkueella on edelleen ratkaisuvoimaa, mutta esimerkiksi viime viikkoon verrattuna tärkeä palanen on poissa.

Mannilan Lahti on selvästi paremmin organisoitu ryhmä, kun miettii sitä mitä joukkue on alkukaudella ollut. Inter-ottelussa avain onneen on nimenomaan puolustuspelaamisen onnistumisessa, mitä toki omalta osaltaaan helpottaa Källmanin lähtö. Pelivalinnaksi kohtaamiseen maistuu, että vierailija onnistuu maalinteossa korkeintaan kahdesti.(Inter alle 1,5 maalia). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja paina puita uuniin!

10 euroa pelirahaa