Veikkausliiga pe 22.04. klo 18:00

FC Lahti - KuPS

FC Lahti saa kovan haasteen!

FC Lahdelle kuuluu vähitellen parempaa: voittotili liigassa aukesi edellisellä kierroksella, ja joukkue pääsee pelaamaan kotiottelunsa Hiihtostadionilla – jonka suosiminen legendaarisen Kisapuiston kustannuksella on aina herättänyt täällä päässä ihmetystä. Jalkapallo ansaitsisi jalkapalloon pyhitetyn paikan, ja Hiihtostadion ei tästä voi juuri kauempana olla. Perjantaina vieraaksi saapuu puhtaalla voittosaldolla paistatteleva KuPS.

FC Lahti paransi HIFKiä vastaan peliään huomattavasti. Puolustuksessa oli saatu kiinni siitä kuuluisasta punaisesta langasta, ja ylöspäin pelattiin selkeämmin, mutta silti juonikkaasti. Kyllä stadilaisillakin silti paikkansa oli, mutta niistä Antonio Reguero selvisi komeasti. Lisäksi surullisen Vaasan läpsyttelyn jälkeen pelissä oli kaivattua tunnetta. Ilir Zenelin pitää vain huolehtia, ettei tunnetaso mene yli.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

KuPS otti SJK:ta vastaan voiton, ja pelasi jo 24. peräkkäisen tappiottoman ottelun Veikkausliigassa. Joukkue käytti paikkansa hyväkseen, ja hoiti SJK:n lähentelyt passivoiduttuaan toisella jaksolla johtoasemassa. Kärjessä Tim Väyrynen on oivassa kevätkunnossa – täysosumia on syntynyt jo kolme. Simo Valakari on koonnut joukkueen tajukkaasti, ja jokaiselle pelipaikalle löytyy sopiva pelaajatyyppi. Kaudesta on tulossa todella hyvä.

Lahti on edelleen overijoukkue, ja KuPS on tehokas yhdistelmä. Siis jälleen otamme Lahden matsiin overia – voittavasta kaavasta ei päästetä irti. TurboVegas tarjoaa nannaa vähintään kolmelle maalille, ja sieltä voi napata edut pois kuljeksimasta.

10 euroa pelirahaa