Veikkausliiga su 16.07. klo 18:30

FC Lahti - SJK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ota 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan! Jatkuuko HJK:n ryöstäneen FC Lahden hurmos toista kärkijoukkuetta vastaan?

FC Lahti yllätti kaikki viime viikonloppuna ja haki täyden pistepotin Töölön stadionilta HJK:n vieraana. Oli isäntä jopa tavallista aneemisempi tai ei, on suoritus lahtelaisten materiaalilla valtavan kova temppu. Tänä sunnuntaina kekkerit kovenevat entisestään, kun jaettu sarjakärki SJK testaa Lahden kotikuntoa. Kovaa puolustamista lienee isännille tarjolla!

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan.

HJK-voitto oli siinäkin mielessä kova suoritus, että Lahdella oli jonkin verran yllättäviäkin poissaoloja. Esimerkiksi laitapuolustaja Julius Tauriainen ja hyökkääjä Loorents Hertsi puuttuivat kokonaan rosterista. Pablo Andrade, Marius Könkkölä sekä Lassi Järvenpää olivat niin ikään telakalla viime viikonloppuna. Perjantaina puolestaan uutisoitiin että kroatialainen Leon Krekovic liittyy joukkueen vahvuuteen. Kroatialainen laitahyökkääjä saattaa olla kokoonpanossa jo SJK:ta vastaan.

SJK on ollut viime aikoina hieman kaksijakoisessa iskussa. Joukkue kärsi kesäkuun lopulla kotonaan 1–4-murskatappion AC Oululle ja sitä seurasi heinäkuun alun 1–1-tasapeli Ilvestä vastaan – pistemenetyksiltä ei siis olla Seinäjoellakaan vältytty. Viime viikonloppuna joukkue kuitenkin pelasi kotonaan nollapelin ja kaapi täyden pistepotin Honkaa vastaan.

FC Lahti

@FCLahti1996
🇭🇷 DEAL!

Leon Kreković siirtyy Kroatian pääsarjasta vahvistamaan Lahden hyökkäyspelaamista!

➡️ Sopimusuutisiin: fclahti.fi/uutiset/leon-k…

#FCLahti #Veikkausliiga #Lahti

Aivan täydellinen tilanne ei vieraillakaan pelaajistonsa osalta ole. Matias Vainionpää on loukkaantuneena, minkä lisäksi Jaime Moreno kärsii pelikieltoa. SJK:n omassa ennakossa spekuloidaan, että Krišjānis Zviedris saattaisi debytoida joukkueen maalinsuulla Lahdessa. Latvian maajoukkuemaalivahdista tuli pelikelpoinen siirtoikkunan auettua, mutta mies on viettänyt jo jokusen viikon Seinäjoella.

SJK ei todellakaan pääse helpolla. FC Lahti pystyy ammentamaan HJK-voitosta vielä pitkään ja paluu kotiyleisön eteen – vieläpä toista kärkijoukkuetta vastaan – ei voisi tulla parempaan saumaan. Vieraiden suoritukset ovat viime aikoina olleet hieman kaksijakoisia ja tiedossa saattaa jälleen olla pistemenetys. Uhmapelaajat iskee betsin kotivoitto tai tasapeli kohteelle (Tuplamahdollisuus).

Nappaa 25€ ilmaisveto Veikkausliigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.