Veikkausliiga su 24.07. klo 16:00

FC Lahti - SJK

FC Lahden kriisi syvenee ja pelaajatilanne on huono – hakeeko SJK historiallisen pistepotin?

SJK:lle sunnuntain matsin alla erityisiä haasteita tuottaa eurokarsintojen luoma orastava otteluruuhka. Toisaalta FC Lahti ei ole valmentajavaihdoksestaan huolimatta vakuuttanut, eikä pelaajatilanteessa ole kehumista. Vaikka vierailija torstaina hävisi Konferenssiliigan karsintamatsissaan Lillestrømille, on se ollut nousujohteisessa vireessa todella heikon alkukauden jälkeen. Löytääkö repaleinen isäntä ratkaisijoita hyökkäyspäähän?

Lahden osalta Albion Ademin lainasopimus on päättynyt, minkä lisäksi myös Alan Henrique on jättänyt joukkueen. Hyökkäyspäästä puuttuvat pelikiellossa olevan Chinedu Geoffreyn lisäksi myös loukkaantuneet Pyry Lampinen ja Macoumba Kandji. Keskisektorilla pientä lohtua tuo se, että Teemu Penninkangas on jälleen pelikelpoinen. Toisaalta latvialaispelaaja Eduards Emsis on vuorostaan pelikiellossa ja Matti Klinga edelleen sairastuvalla. Todella heikolta vaikuttaa siis lahtelaisten tilanne.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vierailija kierrättää varmasti pelaajistoaan, mutta on muistettava myös sen materiaali. SJK:lla on reilusti enemmän leveyttä pelaajistossaan isäntiin verrattuna. Pienestä loukkaantumisesta kärsinyt Josepablo Monreal saattaa olla pelikunnossa jo sunnuntaina ja tuoreista hankinnoista Felipe Aspegren sekä Bradley Diallo olivat kokoonpanossa jo Lillestrøm-matsissa torstaina – ensin mainittu kirmasi jopa kamppailun lopussa kentälle vaihdosta.

Lahden tilanne on todella vaikea ja junioripuolelle on varmasti tiedossa arvokkaita minuutteja miesten pelissä. On kuitenkin ikävä tosiasia, että nousujohteisesti viime viikkoina esiintynyt seinäjokelaisryhmä pyyhkii isännillä lattiaa. Vaikka kierrätyksiä tulee, SJK marssittaa laadukkaan sekä ratkaisuvoimaisen miehistön Lahden stadionille. Pelivalinnaksi maistuu erinomaisesti vierasvoitto (1×2). SJK ei ole aiemmin voittanut Veikkausliiga-ottelua Lahdessa, mutta kerta se on ensimmäinenkin ja siltä tämä sunnuntai haiskahtaa.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa