Veikkausliiga su 23.10. klo 17:00

FC Lahti - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt on jännää! Kolmas peli viikkoon, ja väsymys voi ratkaista liigapaikan kohtalon!

joukkueet pelasivat ensimmäisessä ottelussa tasapelin, ja toivat samalla voita Uhmapelaajien leivän päälle. Riskitasot eivät nousseet ensimmäisessä ottelussa korkealle, eikä tällaista ole odotettavissa toisessakaan matsissa. Odotettavissa on samanlainen fyysinen kamppailu kuin torstainakin.

FC Lahti tuntui olevan tyytyväinen tasapeliin ensimmäisessä kamppailussa, sillä joukkue pelasi ottelun lopussa jopa aikaa. Antonio Reguero joutui venymään paraatipelastukseen, jotta Albijon Muzacin saksipotku ei mennyt sisään ottelun loppupuolella. TPS:n erikoistilanteet olivat vaarallisia, ja niitä lahtelaiset saavat varoa myös sunnuntaina. Palautumisaikaa ei ole paljon, sillä ottelu on kolmas viikon sisään.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Ykkösliiga

@ykkosliiga
Antonio Reguero! ❌

@TPSjalkapallo'n 2-1-maali oli TODELLA lähellä, mutta @FCLahti1996-veskari ei suostu antautumaan toistamiseen. Komea yritys Albijon Muzacilta! #Veikkausliiga #Ykkönen

Kova ottelutahti on myös piinannut TPS:ää, ja palautuminen onkin avainasemassa ennen toista osaottelua. Tepsillä vaikutti olevan ensimmäisen ottelun edetessä enemmän voimia, ja jos sama meno jatkuu toisessa ottelussa, se voi sataa TPS:n laariin. Samalla näyttäisi siltä, että turkulaisten kova ratkaisu vaihtaa Jonatan Johansson Marko Rajamäkeen oli oikea. TPS:n peli on nimittäin näyttänyt viime otteluissa oikein hyvältä.

Kerroinvertailussa Mr Greenin tarjous TPS:lle erottuu selkeästi massasta. Näin korkeaa kerrointa on pakko kokeilla pikkupanoksella, sillä vaikka marginaalit ovat pienet, TPS voi olla jaksavampi yhdistelmä. Sunnuntaina nähdään, juhlivatko turkulaiset ottelun jälkeen sarjanousua.